Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Liselot wordt prinses in Hellendoorn

Liselot was de ochtend van haar wens al heel vroeg wakker. Ze wilde al gelijk naar buiten maar het was nog te vroeg (05:00 uur). Om een uur of 10 kwam er een grote limousine de straat in rijden. Liseot vond het prachtig! Met haar hoofdje door het open dak en vooral de telefoon waarmee ze continue de chauffeur ging bellen.

Na een prachtige reis kwamen we aan bij Hellendoorn waar we een warm welkom kregen van een Lake, de koning de prinses en de grappige kok. Liselot was zeer onder de indruk.

We werden ontvangen met drinken en taartjes, heerlijk. Daarna mochten de jongens het park in met de lakei en Liselot ging met de kok, prinses en de koning naar een ruimte waar ze werd omgetoverd tot een prachtige prinses. In het park kreeg ze nog mooie make up op met een mooie kroon en toen was het helemaal compleet.

Daarna zijn we naar een riddervoorstelling geweest. Liselot vond het wel spannend maar ze heeft ervan genoten. Na de voorstelling zijn we met de hele groep de attracties in geweest. In de middag was er nog een kindervoorstelling waarbij Liselot ook het podium op mocht (dat vond ze een beetje eng maar ze ging toch) en daarna gingen we weer lekker het park in gevolgd door een heerlijk buffet.

Om 17:00 uur werden we weer opgehaald door de limousine. Het was een zeer indrukwekkende en mooie dag.

 

Liefs van Jeroen, Marieke, Wessel, Minse en Liselot Goldschmidt