Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Lotte naar Euro Disney

Op donderdagmorgen 23 juli 2009 zijn wij met ons dochtertje Lotte, samen met Sandra en Nathalie van Stichting Kans voor een kind, vertrokken naar Euro Disney in Parijs. Lotte is meervoudig gehandicapt als gevolg van een hersenvliesontsteking toen ze een half jaar oud was.

  

We zijn drie nachten in Parijs gebleven. De eerste avond hebben we meteen het park verkend en een parade gezien. De andere twee dagen zijn we in verschillende attracties geweest waar we met Lotte in konden. Ook hebben we veel ontmoetingen met Disney-figuren gehad. Minie Mouse knuffelde Lotte bijna plat. En natuurlijk samen met hen op de foto en handtekeningen vragen. Het waren geweldige dagen. Het weer was goed. Lotte was erg goed te pas. Alles was super geregeld, ook in het park. We hadden een gehandicaptenpas zodat we met parades vooraan konden staan.

 

Bij de attracties konden we vaak via de uitgang naar binnen en hoefden we niet lang te wachten. Op zondagmorgen hadden we nog een ontbijt met Disney-figuren. Daarna zijn we terug gereden. Na een afscheidsetentje bij Antje en Billy in Weerselo dachten we dat de de verrassingen op waren. Maar niets was minder waar.

  

Bij thuiskomst zaten er verschillende familieleden, buren, de oppas en Judith (ook van Kans voor een kind) achter ons huis. En daar stond ons nog een grote verrassing te wachten: er stond een geweldig mooie vogelnestschommel in onze tuin… Hier zijn helemaal geen woorden voor. Lotte geniet er elke dag volop van!

  

We willen iedereen bedanken die bij deze geweldige wens betrokken is geweest en diegene die het natuurlijk mogelijk hebben gemaakt.

 

Mariël en Wilfried Arends