Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Luc op de foto met Ziyech: gaaf!

Op 24 april is Luc, samen met zijn familie en Monique Hoogma van Kans voor een Kind, naar een besloten training van Ajax geweest. De ontvangst was fantastisch, waarvoor alle dank aan Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Herman Pinkster en Heini Otto!

Toevallig had Frank dezelfde wens en daarom zijn Luc en Frank samen naar Ajax gegaan. Van de wens van Frank is een eigen verslag met foto’s gemaakt.

 

Carien, de moeder van Luc, vertelt: dinsdag 24 april was een speciale dag voor ons: Luc zijn wens om een bezoek aan Ajax te brengen ging in vervulling via stichting Kans voor een Kind en ons hele gezin mocht mee!
 

Na een lange reis kregen we een gastvrij onthaal in Amsterdam bij sportpark de Toekomst waarna we alle spelers en trainers van Ajax van dichtbij in actie konden zien! Erg gaaf! Ook nog op de foto met Ziyech, dat maakte het helemaal bijzonder!


Daarna kregen we een warm onthaal in het restaurant van de Toekomst en vervolgens gingen we lopend naar de Arena. Tijdens de tour hebben we veel mooie plekken gezien van de Arena en na een bezoek aan de shop was onze dag compleet! Luc en wij als gezin zeker ook hebben ontzettend genoten en zijn iedereen heel erg dankbaar!

Stichting Kans voor een Kind en Ajax, bedankt:!