Luuks superdag in De Efteling

’s morgens heeft papa ons gewoon naar school gebracht. We moesten net een cito toets gaan maken en toen kwam mama in de klas met Sem. Papa en opa Johan, oma Yvonne, oma Joke en opa William waren er ook. En Marlou en Felien. Ik schrok wel een beetje. Mama zei: we hebben een verrassing voor jou!

 

En toen wist ik het, we gaan naar de Efteling. Ik moest er bijna van huilen, zo blij was ik. Het was ook wel een beetje spannend. We gingen naar buiten en daar stond een limousine. Dat was echt cool! Alle kinderen uit groep 3 en 4 gingen ons uitzwaaien. Dat was heel leuk. Ze waren wel jaloers op mij.

 

Het was wel ver rijden. De meneer van de limousine had broodjes en drinken. Ik was vergeten hoe mooi de Efteling was. We gingen gelijk naar Joris en de draak. Mama en ik gingen in rood, papa en opa in blauw. Wij hebben gewonnen. De pithon was echt cool. Voor de baron was ik nog te klein.

 

Het was echt een super gave dag! We mochten nog iets uitzoeken in de winkel. Ik had toverinkt, een dromenvanger en een stuiterbal met licht gekozen. Op de terugweg kregen we chips in de limousine. Dat was super cool. Het was echt een hele mooie dag. Iedereen heel erg bedankt!

 

Groetjes Luuk