Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Mandy ontmoet Nick en Simon

21 augustus 2010

 

“Mandy is geboren met een open ruggetje; hierdoor heeft ze heel veel ziekenhuisopnames gehad en in de afgelopen 2 jaar 4 grote operaties. Ze had het wel verdiend om in het zonnetje gezet te worden. Dus hebben met Stichting Kans voor een Kind overlegd dat ze een ontmoeting zou krijgen met Nick en Simon.

 

Mandy weet nog van niets, we doen allemaal nette kleren aan, zorgen dat Mandy's haar netjes zit, smeren broodjes, en zijn klaar. Om 11 uur vertellen we haar dat er straks een mevrouw komt om haar iets te vertellen, ze word een beetje gespannen.  Als het 11.30 is komt Maaike van de stichting met fotograaf Franc. Ze vertellen haar dat ze naar Nick en Simon gaat en ook even met hen mag kletsen. Mandy straalt van oor tot oor, haar wangen beginnen te gloeien en haar ogen stralen, dit vind ze geweldig.

 

Na een kop koffie en een paar foto's in de tuin reizen we af naar Varsseveld. Hoe dichter we bij komen, hoe spannender het wordt. Bij de feesttent aangekomen, krijgen we eerst drinken. Dan valt Mandy's oog op Monique Smit, die daar ook op moet treden. Ze mag samen met haar op de foto en krijgt een handtekening.

 

Zo begint de dag al goed. Als we dan nog even staan te kletsen, wordt er aan Mandy gevraagd of ze ook op het podium wil kijken bij Monique. Nou dat hoef je geen twee keer te vragen. Dus samen op het podium, echt super.

 

Toen Monique weg was kwamen Nick en Simon er aan, ze liepen wat heen en weer, en ja hoor, toen was het zover, Mandy mocht met hen op de foto en een praatje maken. Ze vond het erg spannend, om zo dicht naast je idolen te zitten.

 

Ze vroegen welk nummer Mandy het mooist vond. Dat was ‘Steeds weer’, nou dat zouden ze voor haar gaan zingen op het podium, geweldig.

Er werden door Franc nog heel veel foto's gemaakt, en op de mooiste foto word ze gekust door Nick en Simon, aaaahhhhhhh.

 

Dan is het zover dat ze gaan optreden. Mandy mag op het podium staan samen met haar broertje. Ze geniet volop van alle nummers. Als het afgelopen is, moeten Nick en Simon helaas snel verder naar een ander optreden. Wij krijgen nog wat drinken met een heerlijk stuk taart. Dan is de dag voorbij. Mandy kan hier nog heel lang van nagenieten, ze krijgt nog mooie foto's en een foto voor boven haar bed.

 

We hebben nog nooit zo'n vrolijke Mandy gezien, ze heeft zo genoten, echt geweldig. Het was voor ons allemaal een dag om nooit te vergeten. BEDANKT!”

 

Arlette

 (Foto's: Franc Ensink)