Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Marianaís droomtrip naar Eurodisney

Maandag 27 februari zijn we om 6 uur vertrokken naar Disneyland Parijs te gaan om de wens van Mariana in vervulling te laten gaan. Haar wens was om samen met haar jongste zusje Michelle naar Disneyland Parijs te kunnen en ook haar een paar onvergetelijke dagen te bezorgen.

Rond half 3 ’s middags kwamen we aan bij ons hotel en konden we inchecken en naar onze kamers. Daarna vertrokken we richting het park om het te verkennen en van de parade te genieten. Daarna volgde een gezellig diner .

Rond half 9 waren we terug in ons hotel en daar hebben we onze spullen uitgepakt. Moe maar voldaan van een lange dag reizen zijn we toen in slaap gevallen.

Dinsdagochtend hebben we heerlijk genoten van ons ontbijt en daarna zijn we weer het park in geweest om te genieten van de attracties en de Parade en natuurlijk werden de winkeltjes niet overgeslagen.

We hadden heerlijk weer en hebben volop genoten. Ook deze dag werd afgesloten met een diner.

Woensdagochtend hebben we ook weer heerlijk genoten van het ontbijt en daarna zijn we weer het park in geweest, dit keer naar de Walt Disney studio. Hier hebben we weer een aantal attracties gehad en genoten we van een geweldige stuntshow. Opnieuw was het deze dag prachtig weer en was het dus wederom volop genieten.

’s Middags hebben we in het park genoten van een parade die weer zeer mooi, waarna nog een aantal attracties volgden. De dag werd weer afgesloten met een diner samen met de Disney-figuren; voor ons allen een super mooie ervaring.

Rond half 9 waren we weer in ons hotel en toen hebben we onze koffers gepakt want donderdag was het weer tijd om terug te gaan naar huis.

Eenmaal in Nederland aangekomen zijn we nog een keer gestopt en kregen we als afscheid nog een etentje aangeboden. Hier kregen Michelle en Mariana ieder een leuk aandenken aan Disneyland aangeboden.

We hebben super genoten van deze reis en zijn erg dankbaar dat jullie dit voor ons mogelijk hebben gemaakt! Chauffeur Yvonne, ook jij nogmaals heel erg bedankt voor de fijne dagen.

Liefs Marina Michelle en Monique