Mats naar Real Madrid: een droom komt uit

17 november 2017

 

Eindelijk was het zover: mijn wens om een wedstrijd bij te wonen van Real Madrid gaat in vervulling!

 

’s Morgens om half 5 ga ik samen met mijn ouders en zus op weg naar Schiphol. Spannend, voor het eerst vliegen. Ik ben niet helemaal fit dus een groot deel van de reis lig ik lekker te slapen.

 

In Madrid is het nog heel mooi weer daar genieten we lekker van. Vrijdag doen we het lekker rustig aan en genieten we van het weer en van elkaar.

 

Zaterdag is de dag van de wedstrijd. Deze is pas op 20.45 uur. Overdag hebben we de stad bekeken. Om 18.00 is het dan eindelijk zover. We gaan met de metro richting het stadion. Onderweg stappen steeds meer supporters in. Als we bij het stadion komen is het al heel druk en moeten we nog even wachten voordat we naar binnen mogen.

 

We hebben hele mooie plekken in het stadion. Ik kan alles heel goed zien en geniet van de sfeer in het stadion. Het is de mooiste wedstrijd van het Atletico Madrid tegen Real Madrid, de eerste stadsderby in het nieuwe stadion van Atletico. Het is een mooie wedstrijd, maar helaas is er niet gescoord.

 

Ik heb een sjaal en shirt van Real gekregen en daar ben ik heel blij mee. Na de wedstrijd gingen we met de metro terug naar het hotel ik was heel moe en ben dan ook gelijk gaan slapen. Zondag zijn we terug gevlogen naar Nederland en zat mijn wens erop.

Ik heb een heel mooi weekend gehad!