Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Maykes fantastische verwendag

Mei 2018

 

Op donderdag 24 mei was ik jarig. Omdat ik op deze dag mijn laatste schoolexamen had, vierde ik mijn verjaardag een dag later. Ik werd verrast door Stichting Kans voor een Kind.

 

Deze middag begonnen we met 7 vriendinnen bij mij thuis, we werden door 2 schoonheidsspecialistes opgemaakt en de haren werden gestyled.

 

Om 4 uur werden we door een limousine opgehaald en weggebracht naar Hellendoorn, waar we heerlijk hebben genoten van een high tea. Hier zaten we lekker buiten, want het was prachtig weer. En alles was versierd in mijn lievelingskleur (blauw). Op deze locatie hadden we ook een fotoshoot. Samen met vriendinnen en familie.

 

Als afsluiting van deze dag werden we met de limousine naar Almelo gebracht waar we nog een feest hadden voor alle vrienden en familie. Het was die avond erg warm dus hebben we veel tijd van die avond ook buiten doorgebracht. Het was prachtig versierd met ballonnen, er was muziek en we kregen lekkere hapjes. Als afsluiter had iedereen nog een puntzak friet gekregen.

 

Ik kijk terug op een dag die ik nooit meer zal vergeten, het was ge-wel-dig!

 

Heel erg bedankt allemaal

Lieve groet Mayke & familie