Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Michèle geniet in Snowworld

Januari 2012

 

Michèle is een dag met haar groepsgenootjes van de Heideheuvel, waar ze een tijd intern is geweest in verband met Astma, naar Snowworld geweest. Snowworld heeft op alle mogelijke manieren zijn medewerking heeft verleend, bijvoorbeeld door een zeer groot deel van de kosten voor zijn rekening te nemen.

 

Lees hier het enthousiaste verslag van Michèle:

 

“Ons dagje Snowworld begon al vroeg, om 08:50 werd ik al opgehaald met het taxibusje. Toen zijn we Maaike gaan ophalen, samen met Maaike in de bus zijn we Anouk gaan ophalen. Gezellig met zijn drieën in de taxibus! De reis heeft zo’n 2 uur geduurd, en toen waren we er: Snowworld! Het was echt groot en mooi om te zien alleen al. We hebben even gewacht en toen kwam Monja er aan, die was door haar vader gebracht. We waren alvast aan de tafel gaan zitten en waren aan het wachten op Puck. Toen kwam Puck er ook aan lopen, het was echt super leuk om ze allemaal weer te zien! Toen we er allemaal waren gingen we lunchen, we kregen super lekkere broodjes gezond. Daarna gingen we ons omkleden en skischoenen en ski’s ophalen. Toen we klaar waren, werden we geroepen voor de skiles. Onze skileraar Niels legde ons wat dingen uit en vroeg of we al eerder geskied hadden. Alleen Monja, Anouk en ik hadden al eens eerder geskied. Ik en Monja vroegen of we les nodig hadden, we moesten een klein stukje laten zien van hem. Dat stukje ging goed en Monja en ik mochten alvast vrij skiën, de rest had nog les.

Na de les zijn we eventjes pauze gaan houden en wat gaan drinken. En toen mochten we vrij skiën! Dat was ook super leuk! Daarna hadden we nog even een pauze en moesten we onze ski’s en skischoenen inruilen voor snowboardschoenen. Want we gingen tubegliden. Geen van ons had ook maar een idee van wat het was, dus het was eigenlijk een soort verassing. Onze instructeur (Joris) riep ons en we gingen naar de piste. Er werd een stuk afgezet voor ons en we mochten daar sleeën met van die hele grote banden! Dat was echt super leuk, het was zelfs zo leuk dat we Joris gevraagd hadden om wat langer te blijven. Daardoor kwamen we wel te laat bij het avondeten, haha! Bij het avondeten kregen we patat met kipnuggets. Het was een geslaagde dag en we gingen weer naar huis!

We hebben echt een super leuke dag gehad, heel erg bedankt!”

 

Michèle