Micki vermaakt zich prima in Madurodam

14 augustus 2013

 

Een verslag van de moeder van Micki:

“We hebben vandaag een super leuke dag gehad. Alles was gewoon perfect tot zelfs het weer aan toe.

Micki begon de dag met een lichte aanval bij de kassa. Gelukkig herstelde hij snel en kon de hele dag  genieten van alles wat hij zo graag wilde zien en vooral ook doen. Madurodam is echt heel leuk voor hem geweest. Om 11 uur zaten we aan de koffie met een heerlijk stukje taart en tussen de middag hebben we een lekker broodje gegeten.

De dag was echt helemaal leuk.

We hadden ook een super lieve chauffeur die de hele dag bij ons bleef en ons flink in de watten heeft gelegd. Hij heeft ons voor de deur afgezet en op gehaald en heeft de hele dag met de rolstoel gelopen.

Op het einde van de dag de verrassing dat hij ook nog eens wat leuks uit mocht zoeken. Pfff, dat duurde wel even want toen hij van alles zag wist hij het niet meer. Maar het is een doos van Lego geworden... Helaas ontbreekt er nog een zakje steentjes maar ik heb al een mail gestuurd naar Madurodam. Hopelijk wordt dit ook op gelost.

Op de terugweg hebben we bij Holten nog heerlijke gegeten bij de Mac Donalds, het lievelingseten van Micki hihi.

Heel erg bedankt voor onze super leuke dag waar we alle drie ontzettend genoten hebben. Ook voor mij was het heel relaxed omdat ik niet hoefde te rijden.”