Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Mike geniet in Euro Disney

"Vrijdag 9 december 2011 gingen we op weg naar Disneyland Parijs. Eenmaal aangekomen mochten we meteen op onze kamer. Dit was natuurlijk erg

Prettig want dan konden we de koffers wegbrengen en meteen het park in. Eenmaal op het park konden we meteen genieten van de prachtige kerstshow met Mickey en zijn vrienden. Mike en zijn zus Fay vonden het helemaal geweldig. Zaterdag zijn we de hele dag op het park geweest en waren ’s avonds dan ook helemaal munt. Zondagmorgen hebben we heerlijk kunnen ontbijten met de Disneyfiguren. Mike vond ze van een afstand heel erg leuk maar toen ze toch dichterbij kwamen vond hij het toch wel een beetje eng allemaal. We zijn we naar het andere park Walt Disney Studio´s geweest wat natuurlijk ook helemaal in het teken van de kerst stond. Hier hebben we ook kunnen genieten van een prachtige show wederom met Mickey maar ook met Buzz en de muizen van Ratatouille.

Zondagavond zijn ze we teruggegaan naar Disneyland park waar we de avondshow hebben bekeken. Wat een prachtige ervaring was dit voor ons allemaal.

Maandagmorgen hebben we alles ingepakt en nog snel even weer naar het park geweest. Hier konden we alle attracties nog snel meepakken omdat we 2 uur eerder in het park mochten.

Kortom we hebben ontzettend genoten met ons allen het was een prachtige ervaring."