Nick als VIP in Londen en bij Chelsea

14 mei 2016

 

Mijn wens was dat ik naar een wedstrijd van Chelsea FC mocht en wat fijn dat die wens in vervullling is gegaan!

 

Om 11:15 uur vlogen we met het vliegtuig naar Londen toe. Toen we eenmaal in Londen waren, gingen we meteen naar het hotel waar we zouden overnachten. Het hotel was mooi en alles was goed geregeld. Omdat we een weekend zouden blijven, hadden we een dag de tijd om Londen in te gaan.

Als eerste hebben we de Tower of London bekeken, die heel dichtbij de Tower Bridge stond. We hebben de Tower Bridge ook bezocht. Je kon daar over de ‘glass floor’ lopen die boven in de Tower Bridge zit.

 

Toen we eruit waren, zijn we naar een boot gelopen; we hadden gratis kaartjes gekregen van Kans voor een Kind. De boottocht duurde een half uurtje en we stapten uit bij de Big Ben. Vanuit de Big Ben zijn we naar de London Eye gelopen, daar zijn we ook in geweest. Dat duurde ongeveer 40 minuten. We zijn toen naar China Town gegaan om wat te eten en wat te drinken in het café.

 

Op zondag 15 mei was de wedstrijd. Die zou om 15:00 beginnen. We waren er vroeg zodat we de Chelsea megastore nog eerst in konden. Toen het 13:00 uur was gingen we het stadion in om de tickets op te halen. We moesten met de lift naar boven naar de 4e verdieping waar we door een gastvrouw naar onze suite werden gebracht. We hadden zo’n beetje de mooiste plekken van het hele stadion omdat we in een skybox zaten. In de rust kregen we sushi en andere soorten vis aangeboden. Toen de tweede helft was afgelopen met een eindstand van 1-1 tegen de kampioen gaf John Terry, de aanvoerder Chelsea, een speech. Na de speech kregen we een pennenset van Chelsea bij ons vertrek.

 

Ik heb erg van de wedstrijd en het weekend genoten!

Ik wil iedereen danken die dit mogelijk heeft gemaakt en in het bijzonder Monique Hoogma

 

Groetjes,

Nick Hagedoorn