Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Enzo Knol laat dromen van Noah en Sietse ontmoeten Enzo Knol

Februari 2017

 

Noah uit Denekamp en Sietse uit Enschede hadden een grote wens die eigenlijk onbereikbaar leek: Enzo Knol ontmoeten. Maar toch is dat gelukt. En samen met Enzo Knol kwam voor Noah en Sietse ook nog een andere droom uit: Noah ging met Enzo mee met de brandweer en maakten wat deze dappere mannen en vrouwen allemaal beleven. En Sietse spelen bij hem thuis samen met Enzo een vette videogame.

 

Het verslag van Noah:

Vrijdagmiddag 17 februari was het eindelijk zover… Enzo Knol in Denekamp op bezoek bij Noah van Asperen! Noah zijn moeder had hem opgegeven bij Kans voor een Kind om de wens Enzo Knol zijn slaapkamer te kunnen laten zien in vervulling te laten gaan. Deze wens is vrijdagmiddag uitgekomen... wat was het gaaaaf!

Noah wist van niets en werd compleet verrast door de loeiende sirenes van de brandweer Denekamp (wat hij ook helemaal geweldig vindt) die de Asterstraat in kwam rijden en dan nog wel bij ons voor de deur. Kippenvelmoment. Niet wetende dat zijn grote idool Enzo Knol enkele seconden later uit de brandweerwagen zou stappen. Wat kreeg Enzo een prachtige omhelzing; geweldig, we hielden het niet droog.

Enzo en Noah hadden allebei een brandweerpak aan en als echte stoere brandweermannen gingen ze de brandweerauto in om vervolgens naar het Nicolaasplein in Denekamp te gaan om de spuiten even uit te proberen. Hoe mooi was dat, super!

Bij terugkomst thuis aan de Asterstraat stonden er zoveel kinderen die als een lopend vuurtje snel door hadden dat Enzo Knol in Denekamp was. Enzo zo dichtbij! Daar moeten we bij zijn. Dat was echt zo ontzettend mooi voor die kids, een mooi begin van de vakantie. En ze hebben super genoten. En hoe: op social media is het zo rond, geen houden aan. Enzo nam ook voor de kids buiten de tijd en aandacht, top hoor.

Toen Noah en Enzo weer binnen waren hebben ze samen Noah zijn kamer bekeken.. wow Enzo op mijn kamer: wie wil dat nou niet?!

Noah kijkt terug op een super mooie middag die zoveel bijzondere herinneringen hebben gebracht, echt top!

Dank aan Enzo Knol zijn cameraman Tim, Kans voor een Kind in het bijzonder en Monique. En speciale dank aan de mannen van het brandweerkorps Denekamp die Noah een hele mooie bijzondere wens in vervulling hebben laten gaan. Super bedankt! Prins Louis en Sik Rob: top dat jullie er ook nog even waren en op deze drukke carnavalsdag nog even tijd konden maken.. knapperds. alaaaaf!

 

Uiteraard maakte Enzo van deze superdag een vlog in zijn serie De Droom. Kijk en geniet mee via de volgende link:

Vlog Enzo Knol met Noah en Sietse