Pien geniet in Euro Disney

December 2015

 

Oma Marijke had mij opgegeven bij Kans voor een Kind. Ik wilde heel erg graag naar Euro Disney, maar dacht dat dat nooit zou gebeuren. Totdat Angelien van Kans voor een Kind op een avond bij ons thuis kwam. Zij maakte mij echt super blij, want ik mocht met mijn hele gezin 4 dagen naar Disneyland Parijs!

Een paar dagen voordat we weg gingen kwam Angelien nog een keer bij ons om de reispapieren te brengen. Voor mijn zusjes en mij bracht ze cadeautjes mee. Dat vond ik heel erg leuk.

Op zondag 27 december vertrokken we om 8.15 uur. Om 15.00 uur kwamen we aan bij de Davy Crockett Ranch waar we 3 nachten zouden blijven. Het chalet waarin we sliepen was heel erg gezellig. ’s Avonds zijn we meteen naar Disneyland Parijs gereden. Dat was super gaaf. Alles was nog in kerstsfeer en dat was echt magisch. Mijn zusjes vonden dat ook super mooi.

De volgende dagen zijn we naar Disney geweest en ook naar het Movie park. De allerleukste attractie vonden wij allemaal Rattatouille. Dan zit je in een karretje en stel je een muis voor. Je zit dan midden in de film (door 3D brillen) en dan probeert de kok je te vangen. Echt super gaaf vond ik dat. De Disneyparade vond ik ook te gek. Maar het allermooiste was toch wel de show aan het einde van de dag. Om 22.00 uur! Disney dreams of christmas heet dat en het hele kasteel werd verlicht, we zagen er films op en er waren grote fonteinen en heel gaaf vuurwerk.

Het was echt fantastisch. Voor ons alle vijf was het een droomvakantie die we nooit meer zullen vergeten.

Heel erg bedankt Kans voor een Kind en ook Angelien bedankt!

 

Liefs Pien Bolink