Raymond heeft de dag van zijn leven

Ajax-fan Raymond had dinsdag 12 juli 2004 de dag van zijn leven. Hij ontmoette toen namelijk zijn grote helden van de Amsterdamse voetbalclub. Ajax speelde op die dag een oefenwedstrijd in Raymonds 'hometown' Oldenzaal, tegen hoofdklasser Quick'20.

Tijdens de wedstrijd keek Raymond al zijn ogen uit, maar na afloop was het helemaal feest. Toen mocht hij zijn favoriete voetballers namelijk een hand geven en met ze op de foto. Verder kreeg hij van de Amsterdamse voetbalclub een gesigneerd shirt. Dankzij bemiddeling van de Stichting Kans voor een Kind werd dit allemaal mogelijk gemaakt, in samenwerking met Quick'20, Ajax en hoofdsponsor ABN/Amro

 

Raymond ook bij Ajax-Heracles

 

Naast zijn bezoek aan Quick'20-Ajax, was Raymond op zaterdag 15 oktober óók in de Amsterdam ArenA aanwezig bij de wedstrijd Ajax-Heracles Almelo. De Twentsche Courant Tubantia plaatste in de zondagkrant een mooi artikel over dit avontuur.

 

Fotograaf Marco Oude Groothuis was ook aanwezig. Hij stelde onderstaande foto's beschikbaar, waarop Raymond samen met ambassadeur Nico Jan Hoogma (rechter foto) en bestuurslid én Heracles-verzorger Willem Hoevers (linker foto) poseert.