Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

SBO De Rank: Karten en lasergamen

In de klas hebben wij gepraat over wat wensen zijn en welke wensen wij hebben. Juf had onze wensen stiekem opgeschreven en heeft ons verast! Dit kon omdat SBO De Rank één van de vijf Kans voor een Kind scholen is. Onze wens was voor bijna alle jongens hetzelfde, alle jongens wilden graag een keer karten. Stichting een Kans voor een Kind heeft ervoor gezorgd dat onze wens uit kon komen!

 

Op een woensdagmiddag zijn wij met een meester en twee juffen samen naar Kartplaza in Nijverdal geweest. Kartplaza heeft ons nog extra verast omdat wij daar niet alleen mochten karten maar ook lasergamen en bowlen! We kwamen om 13.30 bij Kartplaza in Nijverdal aan en toen kregen wij eerst een rondleiding door het grote gebouw. Wij kregen een tafel voor onszelf waar we ranja konden drinken en even rustig konden gaan zitten. Om 14.00 mochten wij direct beginnen met karten, dit vonden wij erg spannend! Het ging best hard en je moest heel goed met twee handen sturen!

 

Na het karten gingen wij gelijk lasergamen. Voor het lasergamen kregen wij allemaal een soort hesje aan met lampjes erop. Op de lampjes moest je richten. Het was heel gaaf om te doen.

 

Na het lasergamen waren wij direct aan de beurt met bowlen. Wij mochten zelfs op twee banen bowlen. Tijdens het bowlen moesten wij andere schoenen aandoen, deze waren heel glad. We konden lekker vaak achter elkaar gooien en waren vaak aan de beurt. Sommige kinderen is het zelfs gelukt om een strike te gooien. Zo heet dat als je alle kegels om hebt gegooid!

 

Toen wij allemaal weer aan onze tafel zaten kwam er een schaal met patat op onze tafel. We hielpen elkaar met opscheppen en we hebben lekker gegeten. Het was een hele speciale dag voor ons. Stichting een Kans voor een Kind, wij willen jullie heel erg bedanken dat jullie onze wens hebben kunnen laten uitkomen! Ook willen wij Kartplaza in Nijverdal heel erg bedanken omdat zij tegen een hele speciale prijs hebben geholpen om onze wens uit te laten komen. Op deze manier kan stichting een Kans voor een Kind nog meer kinderen blij maken!

 

Groetjes,

 

Joey, Jeronimo, Maikel, Mikail, Jeffrey, Ricardo, Rik, Ruben en Thijs