SBO De Rank: Meidenverwendag

SBO De Rank is één van de Kans voor een Kind-scholen en daarom konden de wensen van de meiden uit de groep van juf Cindy worden vervuld!

 

Wij kregen een uitnodiging voor een echte meidenverwendag op 15 juni. Wat wij die dag allemaal zouden gaan doen was helemaal een verassing voor ons, dit vonden wij natuurlijk heel erg spannend. In de uitnodiging stond dat de school dankzij stichting een Kans voor een Kind dit voor ons kon doen.

 

Op 15 juni was het zover. Wij moesten om 13.00 op school komen in onze mooiste kleren. Wij stapten in de auto en reden samen met juf Cindy en juf Gerdien naar het huis van juf Cindy. Hier hebben wij eerst een rondleiding gehad over de boerderij van juf Cindy en haar man Frank. Wij hebben kalfjes geaaid en veel koeien gezien. We mochten zelfs kijken waar de koeien werden gemolken.

 

Toen wij daarna naar het huis van juf Cindy liepen, stonden daar verschillende mensen voor ons klaar. De moeder van juf Cindy om samen met ons een high-tea te maken, een kapster van kapsalon Imago uit Kloosterhaar om onze haren mooi te maken, (we mochten zelfs een stukje nephaar in ons haar,) nog een kapster van kapsalon Imago uit Kloosterhaar om onze make-up te doen, juf Gerdien om onze nagels te lakken en juf Cindy om ons te helpen bij het maken van een echt handmaskertje.

 

Juf Cindy had een schema voor ons gemaakt en wij gingen om de beurt bij de mensen langs die ons hielpen. Om 15.00 gingen wij samen aan een mooi gedekte tafel onze zelf gemaakte lekkere dingen opeten. Dit waren sandwiches, fruitspiesen, zoenen, chocoladecake, wrap met zalm en nog veel meer lekkers! Het was heel erg gezellig. Na de high-tea gingen wij nog bij de laatste work-shops aan de slag.

 

Om 17.00 waren de work-shops klaar en hadden de kapster van kapsalon Imago nog een cadeautje voor ons. We kregen allemaal een etui met nagellak, handcrème, een zonnebril, lippenstift en oogschaduw. Dit vonden wij heel erg leuk! Toen had juf Cindy nog een verassing voor ons. Wij gingen naar een echt restaurant om te eten. Sommige meiden waren nog nooit in een echt restaurant geweest. We gingen naar Brasserie de Markt in Hardenberg. Daar mochten wij zelf kiezen wat wij wilden eten en drinken.

 

Toen het 18.00 was hebben juf Gerdien en juf Cindy ons naar huis gebracht. We vonden het een super mooie en gezellige dag! Onze wens is dankzij stichting een Kans voor een Kind helemaal uitgekomen.

 

Ook willen wij kapsalon Imago uit Kloosterhaar en Brasserie de Markt uit Hardenberg heel erg bedanken omdat zij geheel vrijblijvend aan deze wensen wilden meewerken! Wij hebben een super dag gehad!

 

Groetjes,

 

Angela, Marinda, Dilara, Rümeysa, Naomi en Maggy.