Sams onvergetelijke dag bij de politie en brandweer

5 augustus 2016

 

Moeder Gerrinda vertelt over de wensvervulling van haar zoon Sam:

 

Wat heeft Sam er naar uit gekeken. Sam vertelde iedereen dat hij met de politie in de autowasstraat mocht. Vrijdag 5 augustus was het zover. Sam wist niet wat hij zag toen de politie met zwaailicht en sirene onze straat in kwam rijden. Sam mocht voorin en voelde zich een echte politieman. De hele buurt zwaaide ons uit.

 

Door de wasstraat was zijn grootste droom! Hij stuiterde van plezier. Als een echt model poseerde Sam voor alle camera’s. Hij voelde zich het stralende middelpunt.

 

Maar het feest was nog niet afgelopen want we gingen daarna ook nog naar de brandweerkazerne. Hier stonden allemaal stoere brandweermannen op hem te wachten en hij mocht met een echte brandweerslang spuiten. Maar een rit met loeiende sirene en zwaailicht maakte zijn dag helemaal geweldig. Wat een feest!!

 

En om het nog mooier te maken gingen we ook nog met die lieve politieagent Bennie naar de McDonald’s waar hij als een held werd ontvangen. Daar hebben we heerlijk gegeten en kregen Sam en Sophie ook nog een kado!

 

Deze dag zal Sam nooit vergeten, maar wij en zijn tweelingzus Sophie, die overigens net zoveel aandacht kreeg, ook nooit. Wat fantastisch! Ontzettend bedankt Stichting Kans voor een kind en Katja Steintjes en lieve politieagent Bennie. En natuurlijk iedereen die meegewerkt heeft aan deze onvergetelijke dag!

 

Liefs, Gerrinda