Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Siem ontmoet Buurman en Buurman

Siem ontmoet Buurman en Buurman

 

Op 29 december 2013 mocht mijn wensdag in vervulling gaan. Mama had mij er al op voorbereid en ik had er superveel zin in! Maar ik moest eerst wachten tot er iemand zou komen… een mevrouw… nou zeg dat duurde best lang! Maar eindelijk was ze er. En weet je…ze had cadeautjes meegenomen!!

Ik heb een brandweermanpak gekregen…net als ‘brandweerman Sam’. En Emke, mijn zusje, kreeg ook een cadeautje, een prinsessenjurk. Ik vond het eerst een beetje eng om het pak aan te trekken, maar toen Emke de jurk aan had, wilde ik het ook aan. Was echt wel gaaf! Heb het de hele middag aangehouden.

En toen… weet je… toen kwam er een hele grote auto voorrijden. En ik mocht bovenop de motorkap zitten en ook achter het stuur. En opa Jan en oma Mini en opa en oma ‘voermengwagen’ gingen ons uitzwaaien! Want we gingen naar Buurman en Buurman in het theater! Die maakten daar een appelmoesmachine. Sjonge jonge jonge.. die zijn echt dom soms.. haha! Oh en Emke en ik kregen van de mevrouw nóg een cadeautje… een dvd en Buurman en Buurman-poppen. Die poppen had ik gezien en die wilde ik zo graag hebben… dus vond het geweldig dat ik ze kreeg! En Emke ook! En… ik mocht Buurman en Buurman ook in het echt ontmoeten… ajeto! Wel erg spannend hoor… sta ik ineens oog in oog met mijn idolen. Ze waren wel heel aardig en leuk en ik kreeg ook nog stickers van ze. En een high five! Toen moesten we weer gaan.

Eenmaal buitengekomen stond er een gave politieauto voor ons klaar! Jeuh! Daar had ik op gewacht… Ik mocht samen met papa voorin. En weet je… de zwaailampen en sirene gingen aan toen we wegreden! Top!

We hebben nog patat en nuggets gegeten bij de McDonalds en toen gingen we weer met de politieauto naar huis, waar ik het laatste stukje samen met papa achter het stuur mocht! Jaaa… zwaailampen en sirene aan… daar kom ik!!! De opa’s en oma’s stonden ons weer op te wachten. En toen was het afgelopen…

Elise, Guus en Sven…. Bedankt voor deze geweldige dag!! Ik ga dit nooit meer vergeten!

Kus Siem