Speciale wensdag Laila

Mijn moeder had me opgegeven voor een wens bij stichting kans voor een kind. Ik zat al een half jaar op tennis maar omdat het erg duur was had ik geen goeie outfit of racket, en waren de lessen erg duur. Daarom heeft mijn moeder mij opgegeven voor een nieuw outfit. En ze zouden mijn tennis lessen betalen voor een jaar. Mijn moeder vertelde me dat we die dag (19 november 2008) uit eten zouden gaan, samen met mijn moeder ik mijn zus en Anouk. En daarna naar Intersport voor een tennis outfit.

 

Toen we die dag werden opgehaald had ik er al heel veel zin in. We gingen eten in Hengelo, bij Wok een Rol. Een erg leuk restaurant, met een buffet en je kunt er wokken. We hebben erg lang gegeten want het was erg gezellig. Vaak opgeschept veel gepraat en gelachen.

 

Daarna gingen we door naar de Intersport, het lag naar het restaurant dus we waren er snel. We werden gelijk geholpen en het personeel was erg aardig.

Eerst gingen we op zoek naar tennis schoenen. Ik was erg snel geslaagd. Toen naar een racket, wat me erg verbaasde want ik had geen idee dat ik dat ook zou krijgen. Ik heb er veel geprobeerd en elke keer als ik begon te zwaaien ging iedereen een stap achteruit. Ik heb veel advies gekregen over welk racket ik het beste kon nemen. Toen ik een super mooi racket had uitgevonden gingen we voor kleren zoeken. Ik heb veel dingen gepast en iedereen hielp me om iets moois uit te zoeken.

 

Uiteindelijk heb ik heel veel gekregen, schoenen een racket, trainingsbroek, rokje, shirtje, vest, sokken, bidon. Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit allemaal heb gekregen. De dag was geweldig en ben erg blij met de spullen die ik heb gekregen. Nou heb ik nog meer zin in tennis. Ik ben zo blij dat ik deze kans heb gekregen. En zo vind ik dat iedereen die kans hoort te krijgen. Niet alleen ik. Ik wil iedereen bedanken die heeft geholpen met die dag. Ik ben erg dankbaar.

 

Kusjes Laila.