Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Stein gaat los in Legoland

Op de vraag van stichting kans voor een kind, wat mijn droomwens was, had ik maar 1 antwoord; ik wil graag naar Legoland.

 

Maandag 30 april was het dan zover. Ik ging samen met mijn vader, moeder en 2 zussen naar Legoland.

 

Bij aankomst lag voor mij al een mooie doos Lego klaar. Die moest natuurlijk direct gebouwd worden. De volgende dag zouden we naar het park gaan, maar ik werd al om 1 uur ’s nachts wakker. “mag ik eruit?” vroeg ik, “gaan we nu?”. Nog even slapen zeiden mama en papa en dan gaan we.

 

We zijn in het Legoland park geweest. Stein ging helemaal uit zijn dak. Prachtig om al die bouwwerken van Lego te zien. En dan ook nog de vele attracties. Geweldig. Stein ging overal in, nergens bang voor. Ook zijn we naar het Legohouse in Billund geweest. De kinderen mochten daar zelf dingen van Lego bouwen, spelletjes doen, een Legofilm maken en er waren nog veel meer activiteiten om te doen. Teveel om op te noemen, en prachtig om te zien. Een echte aanrader. Verder hebben we lekker gezwommen in het prachtige zwembad met mooie zwembaden. Verdere was er genoeg te doen op het park. Monkey Tonkey klimpark, bowlen, lekker eten.

 

We hebben ons deze paar dagen goed vermaakt. Wij willen Stichting Kans voor een Kind hartelijk bedanken voor deze fijne week.

 

Groetjes van Stein, Richard, Peronne, Jasmijn en Margot