Ties ontmoet Ernst en Bobbie

Zonder de dalen geniet je niet van de pieken ...

Ties is geboren met meervoudig aangeboren hart-, vaat- en longafwijking; onlosmakelijk verbonden aan een ziekenhuis voor consulten, opnames of operaties. Of dit nou de reden is dat Ties zo uitbundig van zijn pieken geniet of zijn optimistische karakter? Een positief voorbeeld en een lust voor het oog is het zeker! De dagen rondom zijn wensdag waren dan ook vol pieken; Eerst de gezonde spanning in de dagen voorafgaand aan de wensdag, de wensdag zelf en vervolgens het dagenlang nagenieten!

 

Ties zijn grootste wens was het ontmoeten van zijn helden Ernst & Bobbie! De wensdag werd volledig begeleid door Maaike van Kans voor een Kind. Vanuit huis zijn wij naar de Reggehof in Goor gegaan voor het bijwonen van de voorstelling: 'Paniek op het Politiebureau' van Ernst & Bobbie. Aangekomen bij de Reggehof werden we welkom geheten door de directeur met koffie, drinken en lekkernijen. Het was genieten; een voorstelling vol met

de zo typerende Ernst en Bobbie grappen. Onze Ties vond het fantastisch! Luidkeels zong hij mee: "Alles komt goed maar dan ook alles alles alles alles alles!!" Heerlijk zo onbevangen!

 

Na de voorstelling de Meet & Greet met een heuze fotosessie door een kundig fotograaf! Opnieuw duurde het maar even voordat Ties ontdooide en meeging in het voorstel van Bobbie; 'gekke bekken trekken!' Het leverde werkelijk prachtige foto's op! De dag werd afgerond met een bezoekje aan Frankie's Jungle Bistro in Neede. Behalve dat we samen heerlijk gegeten hebben, had het personeel alle aandacht voor Ties; meehelpen in de keuken, schildpadden voeren, genieten en uitleg gekregen over o.a. de zeeslang in het zeeaquarium. De organisatie, begeleiding en medewerking van de diverse partijen is hartverwarmend! Ties heeft er lang naar uitgekeken en genoten van weer een piek in zijn leven!!

Hartelijk Dank!

 

Groeten, Ties, Wilco, Bente, Jidde en Miriam

 

(Foto’s: Franc Ensink)