Tom heeft een paar dagen geen zorgen

Mei 2018

 

Onze zoon Tom moet dagelijks veel narigheid ondergaan. Een kennis had ons op gegeven voor een wensvervulling bij deze geweldige stichting!

 

Tom zou wel graag een keer naar het strand willen, en ook wel naar een grote speeltuin en zwemmen in een zwembad met glijbanen. Monique kwam met het idee om dan naar Duinrell te gaan! Alles in één!

 

Doordat Tom niet veel energie heeft en zijn wensen niet op één dag vervuld konden worden, kregen we een midweek op het Duinrell vakantiepark aangeboden.

 

Elke dag gingen we even een aantal attracties langs in het attractiepark. Daarnaast konden elke dag twee uur gebruik maken van het tiki-bad. Wat heeft Tom een plezier gehad. Ook zijn grote en kleine broer genoten met hem mee.

 

Wat ons het meest bij zal blijven is het stralende gezicht van Tom op het strand! Hij huppelde door het zeewater, sprong door de golven, heerlijk graven op het strand..... Even niets moeten, vrijheid!

 

We willen degene die dit voor ons gezin mogelijk hebben gemaakt ENORM bedanken! We namen de zorgen mee, maar ze stonden even niet op de voorgrond!

 

Vriendelijke groeten,

Fam Schippers