Eindelijk, eindelijk rijden in een Ferrari!

Zaterdag 2 december was het dan eindelijk zover: mijn wens om in een Ferrari te rijden is uitgekomen!

 

In de ochtend was ik al best een beetje zenuwachtig. Ik was ook al vroeg wakker. Samen met papa ben ik naar Munsterhuis Sportcars gereden waar ze allemaal hele coole auto’s verkopen. Hier stond Manon van Goethem, mijn wensvervuller, op mij te wachten samen met de fotograaf Mick Kok en Wouter van Munsterhuis Sportcars.

 

De mensen van Munsterhuis hadden speciaal voor mij een tafel gedekt met lekkere pepernoten en chocolaatjes. Er stond ook nog een cadeau op tafel van de garage, een prachtige miniatuur auto! Van Kans voor een Kind kreeg ik ook nog hele mooie cupcakes en een taart gemaakt door Milly’s Cooking die ik na afloop van de wens mee naar huis mocht nemen! Ik vond het erg lekker. We kregen wat te drinken en Wouter ging van alles vertellen over de auto’s die ze in de garage hebben staan. Ik mocht echt overal in zitten en Wouter heeft ook nog een paar keer een motor gestart en flink gas gegeven, wauw zo vet cool!! Wat een lawaai! In de tussentijd ging Mick allemaal mooie foto’s maken.

 

Nadat we de hele Ferrari-afdeling hadden bekeken, kwam de gele Ferrari voorrijden waarin ik mocht meerijden samen met Gregor. De Ferrari is van de familie van Merksteijn (van Merksteijn autosport) en die hadden dus geregeld dat Gregor met mij zou rondrijden. We hebben op de autobaan gereden naar Almelo en naar Enschede en toen we terug kwamen zei Mick dat hij ons al hoorde aankomen voordat hij ons kon zien; kan je nagaan hoeveel kabaal die auto maakt en hoe snel we hebben gereden. Ik vond dat heel gaaf!

 

Toen gingen we weer terug naar boven en hebben nog wat gedronken. Er stond alweer iets voor mij klaar! Een heel groot pakket met een boek, een beker, een miniatuurauto en nog veel meer. Dit kreeg ik van de Familie van Merksteijn; ik leek wel jarig, super leuk allemaal!

Toen namen we afscheid nemen van iedereen die had meegewerkt aan mijn wens.

 

Ik ging toen samen met papa nog naar de stad, want Stravinsky eten drinken en slapen had ons een lekkere lunch aangeboden. In de avond ging ik ook nog uit eten met papa en mijn broer en zusje.

 

Ik vond het een hele mooie dag! Bedankt!

Groetjes van Twan

 

PS. Kans voor een Kind dankt Maison Manon in Enschede voor het mooie kerstgeschenk voor dit gezin!