Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

4 wensen KveK school De Stiepel

1e wens: Mandy - Een taart bakken voor mijn oma

 

De eerste wens die vervuld is, is de wens van Mandy uit de groep van juf Marja en meester Theo. Ze heeft een taart gebakken bij Bakker Gerard in winkelcentrum Groot Driene. De bakkerskleding heeft Mandy gekregen van horecagroothandel Hanos. Ontzettend bedankt daarvoor. Hier is haar eigen verhaal: Mijn wens was voor mijn oma een taart maken. En dat mocht dat was pas leuk. Ik ging naar bakker Gerard Hoe ging ik erheen? Lopend. En toen ik daar was kreeg ik een broek aan en een jasje en een muts op. Aan de slag, eerst cake snijden 16 bij 16, toen twee plakken eraf halen, eerst een laagje aardbeienjam en een laagje slagroom en toen vruchtjes erop slagroom en het hartje erop. Daar had ik ook tekst op geschreven. Dat was voor oma. Ik vond het leuk. Toen kwam ik weer op school en mama en papa en Kylie waren er om mij op te halen en toen ging ik naar oma toe. Ze vond het heel leuk en ze vond de taart ook lekker. Groetjes Mandy

 

2e wens: Daan - Een keertje vissen met een echte goede visser

 

Daan wil graag een keertje vissen met een “echte” visser. Hij wil graag de kneepjes van het vak leren. Op donderdag 7 juli is Daan op stap geweest. Hier zijn eigen verhaal: Donderdag 7 juli mocht ik vissen met Gerrit Heuver en Marcel Postma. Ik had dat uitgezocht met Kans voor een Kind. Ik werd eerst opgehaald en toen ging ik mee naar de winkel en ik kreeg een vaste stok van hen en een visstoel en maden en toen gingen we vissen. Ik heb een heel bijzondere vis gevangen en toen gingen we om half één patat eten. Toen we klaar waren, gingen we naar de Salamanderstraat en toen kwam meneer Dick. Toen waren wij er ook net vijf minuten en toen had ik nog niet beet. Toen meneer Dick er was ging het in één keer goed. En toen was het al weer bijna drie uur en we gingen naar huis toe en we hebben thuis de vispas ingevuld. En toen was de dag om.

 

3e wens: Emine en Romy - Een bezoekje aan een nagelstudio

 

Emine en Romy uit de groep van meneer George hadden dezelfde wens: Een bezoekje aan een nagelstudio. Op maandag 11 juli zijn ze samen met juf Ingrid op stap geweest. Het was een echte meidenmiddag. Dit schreef Emine: Ik ben met juf Ingrid en met Romy naar de nagelstudio geweest. We hebben daar hele mooie nagels gekregen. Het was er erg gezellig. Toen we klaar waren, gingen we naar de stad. We hebben daar kaartjes gekocht voor de dames van de nagelstudio. Ook hebben we een ijsje gegeten. We kregen ook nog een tasje met allemaal spulletjes voor de nagels. Liefs Emine.

En dit schreef Romy: Ik en Emine en juf Ingrid zijn naar de nagelstudio geweest. Dat was leuk; we moesten een half uur stil zitten en toen hebben we iets lekkers en drinken gehad. Ik gooide per ongeluk mijn glas cola om en het ging gelukkig niet over mijn nagels heen. Toen kregen we zo’n poeder en iets om de nagels steviger te maken. We hebben ook olie over de nagels gekregen. De nagels waren eerst lang en gingen ze met een soort nageltang de nagels bijknippen. Toen waren we klaar en gingen we naar de stad. We hebben daar een dikke ijsco gehad; 3 bolletjes en dat was pas lekker. Toen gingen we naar huis.

 

4e wens: Rick - een hele dag spelen op school en Ilse - Een nieuwe bal voor de groep.

 

In de groep van juf Conny en juf Marije zijn twee wensen vervuld. Wat een geluk! Deze wensen pasten heel mooi bij elkaar. Ilse heeft een bal voor de groep gevraagd en gekregen. Helaas heeft ze er niet zo lang plezier van gehad. Dat schrijft ze zelf:  Ik heb een bal gewenst. En dat vond ik leuk. En ik kon er niet lang mee spelen. En ik heb die bal op het dak van de gymzaal geschopt…. Rick wilde een hele dag spelen op school. Een prachtige wens natuurlijk die op vrijdag 15 juli in vervulling is gegaan. Rick heeft niet alleen hoeven spelen, maar de hele groep mocht aan deze wens meedoen. Er is op school gespeeld en vervolgens is de hele groep naar speelpark de Hoge Boekel bij Enschede geweest. Daar was men enthousiast over de reden van het bezoek en hebben de kinderen nog extra muntjes voor de attracties van één van de medewerkers gekregen. Bedankt daarvoor!!! Rick schrijft zelf: De speeltuin in Enschede. We hebben patat gegeten. We kregen muntjes voor allerlei attracties. In de kabelbaan had je geen muntjes nodig. Daar heb ik ingezeten. We hebben ook nog een ijsje gehad. Een meneer had heel veel muntjes; en hij gaf ons veel muntjes wel een handvol. Het was een fijne dag. Rick.