Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Wessel en Minse naar De Efteling

Augustus 2010

 

Minse heeft een botaandoening waarbij er goedaardige tumoren door zijn lichaam ontstaan. Hij moet hier regelmatig aan geopereerd worden wat hij heel eng en pijnlijk vindt.

 

Vorig jaar augustus zijn wij via Kans voor een Kind met onze zoontjes Wessel (9 jaar) en Minse (8 jaar) een weekendje naar De Efteling geweest.

 

Na aankomst werden we eerst naar onze kamer gebracht. We sliepen in het Eftelinghotel wat fantastisch was. Eerst zijn we het park ingegaan en zelfs mama heeft in de attracties gezeten wat in haar geval een heldendaad is. Minse genoot van het sprookjesbos en Wessel en papa waren niet weg te slaan bij de achtbanen. Aan het einde van de dag gingen we een hapje eten in het hotel. Een heerlijk buffet met live zang van sneeuwwitje en assepoester. Minse heeft zelfs nog meegedaan als elf.

 

’s Avonds was de klapper want wat de jongens niet wisten, was dat Kans voor een kind een ontmoeting geregeld had met Minses held Jeroen van der Boom. Helaas regende het en het concert was laat op de avond. We mochten backstage en Minse had het eerst niet door maar toen we in de tent kwamen bij Jeroen van der Boom zag hij het en werd spontaan stil en verlegen (wat hij normaal echt niet is). Jeroen was fantastisch met de jongens en ging met ze kletsen, stoeien en op de foto. Hij heeft zelfs nog een liedje voor ze gezongen. De jongens waren compleet onder de indruk.

 

Na een nacht heerlijk slapen zijn we na het ontbijt het park nog op geweest. Zelfs Minse is in de achtbaan geweest. Het was een fantastisch weekend dankzij de helden van Kans voor een Kind, de Efteling en natuurlijk Jeroen van der Boom.

 

Bedankt van Jeroen, Marieke, Wessel, Minse en Liselot Goldschmidt