Youri's piratenhuwelijk met zusje Ilse

Op zaterdag 5 oktober 2013 ging mijn grote wens in vervulling. Ik mocht een wens doen en dat was trouwen met papa, mama en zusje Ilse door een piraat.

Caroline van de Stichting had ons verteld dat we om 09.00 uur klaar moesten staan omdat dan onze trouwauto, een Amerikaanse politieauto, ons kwam ophalen met een geweldige lieve chauffeur Guus.

Daar kwam de mooie auto aanrijden en ik, papa, zusje Ilse en Oma gingen met mij in de auto, mama en opa reden achter ons aan.

We gingen richting Kampen waar een mooie piratenboot op mij zou wachten. Vol spanning reden we erheen en Guus maakte onderweg veel grapjes.

Daar om half 11 aangekomen stonden er 2 piraten bij de piratenboot op me te wachten en ook Caroline was er.

Ik vond dit allemaal erg spannend en kroop tegen mama aan. Nadat ik een glaasje ranja had gedronken ging ik met de piraat op de boot alles bekijken, wat was dat leuk. Toen mochten we ons omkleden we hadden allemaal trouwkleding aan. Daar werden we boven op het dek getrouwd door de twee piraten met  opa en oma als getuige. We kregen allemaal een mooie ring en mijn zusje en ik kregen ook nog een cadeautje; erg leuk allemaal. Toen was er champagne en hebben we geproost op de boot. Het was echte piratenchampagne en ook was er een heerlijke taart. Daarna hebben we gezellig gekletst met ons allen en kwamen er heerlijke broodjes op tafel met jus en melk en heerlijk fruit erbij. Oppie toppie geregeld. Om half 1 moesten we weer weg want we gingen we naar het Avonturenpark Hellendoorn. Daar mochten we naar alle attracties en een show.

De hele dag was er een piraat bij mij dat was zo cool, overal ging ie met mij in, zo cool. Ook heb ik Kareltje en Jasmijn van de show ontmoet dat was ook zo leuk.

We zijn in veel attracties geweest. Daarna hebben we de show gezien en kregen we om 16.45 uur nog heerlijke patatjes op het park; ook de piraat at met ons mee.

Om 18.00 was deze mooi dag helaas voorbij.  Guus stond ons weer met de politieauto op te wachten om naar huis te gaan.

Stichting Kans voor een Kind, Caroline, de piraten, de mensen van de boot, alle vrijwilligers… super super bedankt. Wat hebben we genoten!

Veel liefs van Youri en de  familie Nassette