Anouk geniet grenzeloos

De moeder van Anouk vertelt over de wens die uitkwam voor haar dochter Anouk.

 

Anouk en de rest van ons gezin mochten op 13 en 14 april 2024 verblijven in een themakamer in het Efteling Hotel. Anouk koos daarbij voor de Onderwater Suite. Ze mocht ook een mooie piratenjurk uitzoeken; wat vond ze zichzelf prachtig!

Bij aankomst zijn we gelijk het park in gegaan, waarbij we geweldig weer hadden. We hebben de eerste dag genoten van de stoomtrein, de bootjes, de achtbaan Symbolica en Droomvlucht. We sloten de dag af met een heerlijk diner in het restaurant. Daarbij kwam Pardoes ook langs en ze bezocht alle tafels met alle aandacht voor ieder kind. Daarna gingen we naar onze kamer waar we genoten in een heel groot bubbelbad waar we met ons allen in konden.


De volgende ochtend hebben we eerst genoten van een heerlijk ontbijt. Roodkapje kwam daarbij langs en zij ging uitgebreid met iedereen op de foto. Na het ontbijt gingen we snel weer naar het park. We mochten een half uur eerder dan de reguliere gasten het park in en zo konden we van de drie attracties genieten zonder te hoeven wachten. Ook nu hadden we prima weer en hebben we genoten van het eten, drinken en van alle attracties die Anouk en haar broertje Lev wilden meemaken. Lev zat ’s avonds huilend achterin de auto en zei: “Ik heb het zo fijn gehad, het eten was lekker, Pardoes was zo lief, ik heb zo fijn gespeeld en alles was zo mooi!” Anouk kan niet praten maar haar koppie bij deze mooie woorden zei genoeg.

 

Kans voor een Kind, echt super bedankt voor deze fantastische ervaring, die we nooit zullen vergeten!

 

Wensvervuller: John Koops