Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Ayoub op bezoek bij zijn grote idool Boef

Op 14 december werd de grote droom van Ayoub werkelijkheid. Hij mocht namelijk zijn idool en voorbeeld Boef ontmoeten. Moeder Frouke stuurde ons dit prachtige verslag.

 

'Om 10.30 uur stond er een prachtige witte Audi Q7 voor de deur om ons op te halen, met een eveneens prachtige chauffeur, Guus. Wat hebben wij deze dag genoten mede door de vele mooie gesprekken met Guus.

 

Vlak voordat we zouden arriveren bij Van der Valk in Almere werden we door wensvervuller Angelina gebeld. In plaats van bij Van der Valk werden we ineens bij Boef thuis verwacht! Vanaf dit moment leek Ayoub in een totale roes te verkeren. Ayoub is normaal altijd aan het woord, maar deze ochtend is hij stil gebleven, zo was hij onder de indruk.

 

En dan kom je die poort door.... onwerkelijk. Een prachtige villa met prachtige auto’s voor de deur. En toen gingen we naar binnen, samen met de manager. En dan ineens staat hij daar, een onvoorstelbaar mooi moment. Dit vergeten wij beiden nooit meer. De warme, hartelijke gastvrije ontvangst, de lieve aanpak van Boef. Wat een lieverd is het. We dronken met zijn allen wat aan de keukentafel en toen mocht Ayoub samen met Boef gaan gamen. Hij was helemaal beduusd. Trillend nam hij de controller van de Playstation 5 aan in de enorm coole gamekamer van Boef. De normaal enorme grappenmaker en entertainment verzorgende Ayoub bleef weer stil. Ik heb mijn zoon in 12 jaar nog nooit zo gezien. Zo indrukwekkend was het, voor ons allemaal. Zelfs onze lieve Guus was onder de indruk van de charismatische en rustige Boef. Na het gamen was er tijd voor foto’s en filmpjes. Totaal overdonderd (alle drie, ook Guus!) verlieten we daarna het prachtige huis van Boef. We beseffen terdege dat dit heel uniek is geweest om zomaar in zijn privé omgeving te mogen zijn.

 

We kwamen binnen een paar minuten aan bij Van der Valk en we werden onthaald als popsterren: via een rode loper gingen we naar binnen. Ayoub zijn naam stond op een bord en een prachtig gedekte tafel en een uitgebreid lunchbuffet stonden voor ons klaar. We hebben hier nog ruim twee uur lang nagekletst, ook met de heel erg hartelijke gastvrouw en serveerster van het hotel. Allemaal fantastisch lieve mensen.

 

We hebben mogen ervaren hoe ontzettend lief en warm Boef is. Dat geldt ook voor zijn manager en ook voor onze Guus. Ze hebben allemaal onze harten gestolen. Verder een dikke, dikke pluim voor Angelina en de stichting en natuurlijk voor Guus. Alles hebben jullie in het werk gesteld om Ayoub - maar ook mijzelf en natuurlijk zijn zus Alyssa die ’s avonds meeging met het heerlijke wokken - een fantastische en onvergetelijke dag te bezorgen. Dit vergeten wij nooit.

 

En weten jullie wat? Ayoub slaapt normaal bij in mijn bed in verband met zijn nachtmerries en angsten. Voor het eerst heeft hij een hele nacht rustig door kunnen slapen en ik hoorde hem zelfs hardop lachen in zijn slaap. Toen heb ik even heel hard gehuild... van geluk! Het is jullie gelukt om een diep getraumatiseerde jongen een onvergetelijke ervaring te geven, sprakeloos was en is hij ervan.

 

Bedankt, 10.000 keer bedankt. Ik kan jullie nooit genoeg bedanken.

 

Heel veel lieve groetjes van Ayoub en Frouke.'

 

Wensvervuller: Angelina Hoftijzer