Bas speelt FIFA met Bryan Hessing

Bas had de wens om een keer kennis te maken met Bryan Hessing en tegen hem FIFA te spelen op de XBOX. Bryan Hessing is de e-Sporter van Heracles Almelo en dit jaar doet hij dit samen met Lef Finken.

 

Vanuit Kans voor een Kind was Marion Vos-Wijnberg de vrijwilligster die de wens van Bas, samen met Bryan, zijn manager en andere mensen van Heracles Almelo, in vervulling liet gaan. Ze luisterden goed naar wat Bas wilde en kwamen met een hele mooie invulling. De wens werd in twee gedeeltes vervuld.

 

Bijwonen van de e-Sports opnames

Maandag 25 november werd Bas uitgenodigd in de studio’s van Aalsmeer en daar mocht hij de opnames van de wedstrijden van e-Sports bijwonen. Deze wedstrijden worden altijd via lifestream online uitgezonden. Wij kwamen aan bij de studio’s en mochten plaatsnemen op de tribune. Bas mocht alle wedstrijden kijken en als extra geluk moest Heracles Almelo die dag twee wedstrijden spelen (normaal is het één wedstrijd) en ook nog een tegen Ajax. Bas vond het een hele ervaring om te zien hoe het allemaal in de studio’s gedaan werd. Tussen de eerste en tweede wedstrijd kwam Bryan Hessing bij Bas om even kennis en een praatje te maken. Daarna kregen wij een rondleiding in de studio’s en de oefenruimtes, kleedkamers en Bas kon met alle e-Sporters van alle clubs op de foto. Bas werd nog verrast met een mooi aandenken een Icon-kaart. Hierop staat zijn foto, een aantal gegevens en de handtekening van Bryan Hessing. Deze avond was voor Bas al een hele ervaring.

 

In de skybox 

Maar dan de zaterdag. Bij de wedstrijd Heracles Almelo tegen ADO Den Haag werden wij als gezin uitgenodigd om te dineren in het stadion van Heracles Almelo, Erve Asito, en daarna mochten wij in de skybox van de e-Sports zitten. Daar mocht Bas FIFA spelen tegen Bryan Hessing. Helaas verloor hij de wedstrijd maar dat was voor Bas geen probleem. De wedstrijd van Heracles Almelo hebben wij via de tribune van e-Sports mogen bekijken en in de rust waren er nog heerlijke hapjes en drankjes en mocht Bas nog FIFA spelen tegen de manager. Na de wedstrijd zijn we nog even in de skybox gebleven en daarna zijn we zeer tevreden naar huis gegaan.

 

Bas vond de ingevulde wens super leuk en heeft er volop van genoten. Wij willen iedereen dan ook bedanken die deze wens mogelijk heeft gemaakt. Vooral Marion van Kans voor een Kind, Bryan Hessing, Frank, de manager van Bryan Hessing, Heracles Almelo en iedereen die achter de schermen iets heeft gedaan voor deze wens. Het was echt top gedaan en voor Bas een hele leuke herinnering om op terug te kijken.

 

Bedankt !

Bas Metz, zijn ouders en broer.