Britt ontmoet haar idolen Thomas en Rutger

Op 20 oktober was het dan eindelijk zover. Mijn wens kwam uit. Ik ging Thomas van Grinsven en Rutger Vink ontmoeten. Ik kijk heel vaak naar hun filmpjes en wou ze zo graag een keer ontmoeten. Vanaf het moment dat ik hoorde dat mijn wens in vervulling zou gaan, kon ik al niet meer wachten tot het zover was.

 

We hadden afgesproken op een hele coole locatie in Arnhem. We waren bijna een uur te vroeg en moesten dus best lang wachten totdat Rutger en Thomas kwamen. Dan ziet mijn broertje ineens Thomas zijn auto aan komen rijden. Ik werd zo zenuwachtig, maar gelukkig was dat snel over toen ik Thomas en Rutger zag. Ze zijn zo aardig, ze kwamen zelfs naast mij zitten. Van de zenuwen vroeg ik aan Rutger of hij me wilde helpen met het drinken. Dat kon hij heel goed. We kregen ook nog een lekker stuk gebak.

 

We hebben de hele middag gekletst over hun filmpjes, wat ik zo leuk vind aan hun filmpjes. Ook hebben we foto’s gemaakt. Dat was wel lachen, want het begon keihard te regenen en we waren buiten. Dus snel naar binnen. Ondertussen maakten Rutger en Thomas allebei een filmpje voor Instagram. Die hebben ze ook echt op Instagram gezet. Daarna heb ik Thomas en Rutger laten zien hoe ik mijn telefoon kan bedienen met mijn rolstoel.

 

Wat ik ook echt super gaaf vond was dat ik Rutger vertelde over een filmpje welke ik leuk vond. Daarin zong hij een liedje. Rutger begon te zingen en ik heb samen met hem dat liedje gezongen. Thomas en Rutger zijn echt super lief. Het was zo gezellig, het voelde alsof we elkaar al heel lang kenden. Ik hoop ze snel nog een keer te ontmoeten. Maar voor nu heb ik nog de mooie foto’s en de filmpjes om naar te kijken.

 

Om mijn dag helemaal compleet te maken mochten we ook nog lekker uit eten bij mijn favoriete restaurant “de Pan”.

Dit was een dag om nooit meer te vergeten. Kans voor een Kind, dank je wel. En dan vooral Angelina.

 

Liefs Britt Oelen

 

Wensvervuller: Angelina Hoftijzer

 

 

Sfeerimpressie