Ceylin en Mert naar Disney on Ice en de Zoo in Antwerpen

Ceylin (het meisje met de bril) en haar broertje Mert hebben een geweldig weekend beleefd in Antwerpen. Daar hebben ze als VIPS genoten van de voorstelling Disney on Ice, met allemaal lekkere dingen erbij voor en na de voorstelling. De volgende dag stond een bezoek aan de Zoo van Antwerpen gepland. Beiden zitten ze in een rolstoel maar ze hebben nog geen aangepast vervoer. Daarom was de hulp van Brookhuis erg welkom.

 

Leuk om nog even te vermelden is dat de oudste zus Aylin, die er ook bij was, na dit fantastische weekend op school een spreekbeurt heeft gehouden over Kans voor een Kind. Ze haalde er een dikverdiende 8 voor. Top gedaan Aylin!

 

De moeder van Ceylin en Mert maakte een verslag van het weekend:

 

“Het was een geweldige vakantie! We hebben de eerste dag rustig aan gedaan. Na aankomst hebben we lekker gegeten in het hotel en hebben we gerust. De tweede dag zijn we na het ontbijt via een klein rondje stad naar Disney on Ice gegaan. Het was een grote verrassing! Toen we binnen waren kregen we eerst lekker eten. De voorstelling was geweldig en de kinderen hebben ook een kleinigheidje gekregen, namelijk lichtjes voor de show. Dat vonden ze heel leuk .

 

Na terugkeer in het hotel zijn we nog gaan wandelen in de stad en hebben we in een leuk restaurant gegeten. Op zondag zijn we uitgerust, na het ontbijt, naar de dierentuin gegaan. Het was wel koud, maar het werd wel weer een succesdag. We moesten door parkeerproblemen een half uur lopen maar dat was het waard. De kinderen vonden het heel leuk. We hebben daar ook nog lekker geluncht. ’s Avonds hebben we weer een leuk restaurant gevonden waar we lekker hebben gegeten.

 

Maandag zijn we na het ontbijt Antwerpen ingegaan. We hebben daar een beetje geshopt. De kinderen vonden het zo leuk dat ze eigenlijk niet terug wilden. We hebben natuurlijk nog wel Belgische bonbons en Vlaamse frietjes gehad.

 

Het was al met al een super geweldige vakantie. We waren laat terug in Oldenzaal, maar niet zonder onderweg nog gestopt te hebben bij McDonalds, net zoals op de heenweg.

 

Kans voor een Kind en Jorieke bedankt voor dit geweldige weekend! Daarbij moet ik ook nog zeggen dat wij ook onbezorgd konden meegenieten.”

 

Wensvervuller: Jorieke Peters.

 

 

Sfeerimpressie van het heerlijke weekend van Ceylin en Mert