Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

De allergrootste wens van Jelte komt uit: racen in een snelle auto op een circuit

Vrijdag 17 mei 2024 was het zover: genieten van een heerlijk weekend weg naar Zandvoort. Een leuk verslag en een bedankje van Jelte, Elynn, Brian en Marieke.

 

We mochten verblijven op resort Roompot Zandvoort, in een heel mooi en gezellig aangepast huisje. Een prachtig verblijf, mooi weer en heerlijk uit eten. Zaterdag hebben we een wandeling door Zandvoort gemaakt en al even rond gekeken op het circuit, voor de grote dag, zondag. Zondagochtend werden we om 9.30 uur opgewacht door vrijwilligers van Stichting Groot Hart. In de pitbox werden we ontvangen met drinken en wat lekkers. Daarna volgde uitleg over de regels, vlaggen en instructies voor tijdens het racen in de VIP room van Redbull.

 

Met een vrijwilliger was er tijd om het circuit te verkennen en we mochten kijken in de pitbox van Max Verstappen en Sergio Pérez. Toen was het tijd voor Jelte en zijn zusje Elynn om zelf de helm op te zetten. Meerijden met ervaren coureurs in supersnelle auto’s op het circuit van Zandvoort. Ze gingen 200 tot 210 kilometer per uur. Wat was dat een bijzondere en super leuke ervaring! Stralend kwamen ze de auto weer uit, ze hebben genoten.

 

Maandag volgde nog een gezellig dagje Haarlem en voor Jelte mocht er nog een cadeautje uitgezocht worden.

We hebben samen een geweldig weekend gehad en volop genoten! We willen iedereen van Kans voor een Kind en Groot Hart bedanken dat jullie dit voor ons hebben georganiseerd. Het was een fantastisch weekend om nooit te vergeten!

Dank jullie wel allemaal!

 

Wensvervuller: John Koops

 

Nog meer prachtige foto's