De heerlijke dag van Indy, samen met zusje Noa

Op woensdag 27 november was het eindelijk zover! De Kans voor een Kind dag (samen met wensvervuller Lionne Mentink) voor Indy, samen met haar zusje Noa. Ze vertellen:

 

“Een paar maanden geleden had mama ons opgegeven voor deze dag en hoopte dat dit een leuke verrassing voor ons zou zijn! Na een paar weken kwam het verlossende telefoontje en waren we geselecteerd om de dag van onze dromen te bedenken. Dit was niet zo heel moeilijk!

 

De haren werden mooi gedaan, visagie door Fardau Blom, gave kleding aan en dan een stoere fotoshoot bij Suus' FotoSjop in Oldenzaal. We hadden het samen superleuk en hebben ontzettend veel gelachen! Na een moeilijke periode was het heel erg fijn om dit samen te doen en mee te maken dat deze dag even helemaal onbezorgd was.

 

We hebben de foto’s ontvangen en mama kan niet kiezen welke ze wil afdrukken, zo mooi zijn ze! Aan het einde van de dag gingen we naar Texas Ribhouse in Boekelo waar we samen lekker hebben gegeten met opa en oma, mama en Erik. Deze dag was om nooit meer te vergeten!

 

Wij willen jullie heel erg bedanken voor deze hele fijne dag en binnenkort hebben wij een blijvende herinnering aan onze muur hangen. Het was een dag met een gouden randje!”

 

Dikke knuffels van Indy en Noa