De heerlijke verwen- en verrassingsdag van Liza

Zaterdag 24 februari kreeg Liza haar verwen- en verrassingsdag. Om half tien werden Liza en haar vriendin Jaylana opgehaald door Herman van Kans voor een Kind en chauffeur Guus. Ze kwamen in een super mooie auto waar de meiden al heel blij van werden. Toen ze bijna bij de eerste stop waren, hadden ze in de gaten dat ze naar Zwolle gingen. Dit vonden ze al heel gaaf, terwijl ze nog niet eens wisten wat ze gingen doen. Het bleek een bezoek aan kledingwinkel Zara te zijn, waar een mooie outfit mocht worden uitgezocht.

 

De tweede stop was bij een chocolaterie! Als je Liza ergens blij mee kunt maken, dan is dat wel met chocolade; dus blij liepen ze naar binnen. Liza en Jaylana mochten allebei een zakje met de lekkerste chocolade uitzoeken.

 

Bij de derde stop, ICI PARIS, werden de dames nog enthousiaster dan dat ze al waren. Letterlijk rennend vlogen ze de winkel in. Ze mochten hele mooie make-up uitzoeken. Wat een blijdschap! Voordat ze terug naar de auto gingen, werd er nog even snel gestopt voor een Bubble tea. Eenmaal weer in de auto gingen ze onderweg nog even bij de Mc Donalds langs.

 

De volgende stop was landgoed De Wilmersberg in De Lutte; wat een verrassing was dat! Hier kregen de dames een heerlijke massage. Daarna werden de haren in de krullen gezet, werden ze mooi opgemaakt en mochten ze hun nieuwe outfit aandoen.

Als laatste activiteit verzorgde Kitty een professionele fotoshoot. Dat vonden de dames helemaal het einde! Ondertussen kregen ze ook nog broodjes en drankjes. Het was echt top verzorgd.

 

Als afsluiting van de dag mocht het hele gezin uit eten. Wat een heerlijke einde van een bijzondere, prachtige en waardevolle dag!

 

Wensvervuller: Herman Molthof

 

Nog meer prachtige foto's