De spannende dag van Tim bij de politie

Een leuk verslag van de wensvervulling van Tim.

 

Op dinsdagmiddag 21 maart zijn wij met Tim naar het arrestantencomplex in Borne geweest. De grote wens van Tim was om in een politieauto te zitten. Hij zou graag zelf ook politieagent willen worden later. Bij aankomst waren er heerlijke donuts en muffins geregeld. Tim vond het in het begin heel spannend, want hij mocht op bezoek bij de politie en de boeven.


Tim heeft een geweldige dag gehad. Hij mocht kijken bij het trainingscomplex, hij mocht een stukje over de stormbaan en heeft een (nep)arrestatie gezien. Ook mocht hij in verschillende cellen kijken.


Tim had een echt politieshirt aan en had een koppelriem om waar hij een (nep)pistool, (nep)pepperspray en handboeien in had. Net zoals de echte agenten! Later op de dag mocht Tim een echte kogel vasthouden en als afsluiter kreeg hij allemaal leuke politie spulletjes mee.


Aan het eind van de middag zijn we met z’n allen naar de McDonald’s geweest, wat ook zeker geslaagd was. We hebben allemaal een super geweldige dag gehad en Tim zijn grootste wens is uitgekomen!

 

Wensvervuller: Jolanda Vossebeld

 

Leuke foto's van een gave dag!