Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

De voetbaldroom van DaniŽlle komt uit

Mijn naam is Daniëlle en ik ben 17 jaar. Ik ben helemaal gek van de voetbalclub FC Bayern München en mijn wens was dan ook om ooit een wedstrijd te gaan zien. Mijn moeder heeft voor mij deze wens ingestuurd. Al snel hoorden we dat het door kon gaan. Ik was super blij!

 

Thuis hadden we de kaarten voor de wedstrijd al ontvangen, samen met een sjaaltje waar de datum van de wedstrijd op stond. Die ging natuurlijk mee.

 

Op 25 oktober 2019 was het zover, we gingen met de trein naar München. Het was een lange rit, maar ik had het er graag voor over. Aan de overkant van het station was ons hotel, ideaal. Na het inchecken gingen we ons opfrissen en even de buurt verkennen. Ze hadden er erg leuke winkeltjes en we hebben daar even wat gegeten. Daarna gingen lekker op tijd naar bed, want de volgende dag was de wedstrijd.

 

Zaterdag lekker vroeg eruit. Mama en ik zijn eerst naar de trainingsvelden gegaan van Bayern München. Omdat ik pas jarig was geweest, mocht ik van mama daar bij de fanshop een shirt kopen van een speler. Ik heb voor Serge Gnabry gekozen, omdat hij een van mijn favoriete spelers is. Zelf heb ik ook nog wat leuke dingen gekocht. Daarna gingen we even snel terug naar het hotel en daar heb ik mijn nieuwe shirt aangetrokken. Vervolgens gingen we met de metro naar de Allianz Arena. Ik dacht oh wat gaaf, mijn droom gaat uitkomen.

 

We hadden hele goede zitplaatsen en een heel mooi uitzicht. Om half 4 begon de wedstrijd tegen Union Berlin. Mijn droom kwam echt uit bij het zien van deze wedstrijd. Bayern München had ook nog eens gewonnen. De keeper Manuel Neuer had nog een penalty tegengehouden, dat was natuurlijk helemaal mooi. Moe maar voldaan kwamen we weer terug in ons hotel.

De volgende dag hebben we een stadiontour gedaan in de Allianz Arena. Wat gaaf om dat ook mee te mogen maken. Leuk om de kleedkamers te mogen zien en heel dicht bij het speelveld te mogen komen.

 

Om half 4 ging onze trein weer richting huis, terugkijkend op een super weekend, geregeld door onze wensvervuller Herman Molthof. We zijn hem en de organisatie ook super dankbaar!

 

Groetjes, Daniëlle