De wens van Tijn komt uit - naar PSV

Op 27 september 2019 ging mijn wens in vervulling: samen met mijn familie naar PSV in Eindhoven.

 

We werden thuis opgehaald met een Hummer en in deze gave auto zijn we met z’n allen naar Eindhoven gereden. Daar hebben we eerst, samen met Monique Hoogma van Kans voor een Kind, een besloten wedstrijd gekeken en konden we alle spelers ontmoeten. Ook heb ik van alle spelers een handtekening gekregen en mocht ik met de spelers op de foto. Dit alles was erg goed geregeld en het werd heel goed begeleid. Ik heb zelfs van Bruma een voetbalschoen gekregen met daarop zijn handtekening, hoe gaaf is dat!

 

Na de wedstrijd zijn we naar het stadion van PSV gegaan en hebben we genoten van een heerlijke lunch met een mooi uitzicht op het stadion. Na de lunch een rondleiding door het stadion en het museum. Dit was erg interessant en bijzonder om te zien en te horen. Het allermooiste vond ik dat ik op de knop mocht drukken in de spelerstunnel en de muziek door het stadion galmde. Zo kon ik zelf beleven hoe het voor een speler voelt om door zo’n tunnel te lopen.

 

Als afsluiting van de dag mochten we lekker samen eten bij wok restaurant ‘de Pan’ in Deurningen. We zouden daar worden opgehaald door een taxi en wij dachten aan een gewone taxi, maar dat werd een Amerikaanse politieauto van Guus Lemmink en met alle toeters en bellen zijn we thuis gebracht! Dit was een rit om nooit meer te vergeten.

 

Groetjes van Tijn

 

Woorden van de familie: Deze dag zullen wij nooit meer vergeten! Wat hebben wij allemaal genoten van deze bijzondere dag en Tijn nog wel het meest van allemaal! Wij willen dan ook Kans voor een Kind en Monique Hoogma ontzettend bedanken voor deze mooie, bijzondere en onvergetelijke dag!

 

Rocher, Wendy, Noud en Daan