Dean geniet in Walibi én Wildlands

Op 10 augustus mochten we ons melden bij Walibi Village en Dean en zijn broertje en zusjes konden niet wachten om het pretpark in te mogen. De kinderen hebben de hele dag enorm genoten en zich geweldig vermaakt. Ze zijn bijna overal in geweest en Dean was super blij. ’s Avonds hebben we heerlijk gegeten bij Walibi en toen gingen we naar het mooie huisje. Alles was top geregeld en we hebben heerlijk geslapen.

 

De volgende dag zijn we, na een heerlijk ontbijt, richting Emmen gegaan waar we ontvangen werden door het hele team. We kregen een vrijwilliger toegewezen en alle kids kregen een bandje van Wildlands. Na een uurtje hadden ze een verrassing en kreeg Dean een kijkje achter de schermen, wat een unieke ervaring is. Hij genoot er enorm van en de hele verdere dag is geweldig geweest. De kids hebben echt genoten en heerlijk gegeten. Ook hebben ze een leuk souvenir aan beide dagen over gehouden.

 

Wij als ouders zijn erg dankbaar dat Dean en zijn broertje en zusjes deze twee dagen gehad hebben. Dean is vaak het kind dat door iedereen nagekeken wordt door zijn B10 gen afwijking en voor een 11 jarige die er uitziet als 16 is dat best lastig. Heerlijk dat hij zich deze twee dagen echt even speciaal voelde. Dank jullie wel.

 

Met vriendelijke groet,

 

Branko van Ee en Nathalie Van Ee-Barelds

Dean, Lisa, Djofhen en Jo Enn