Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Dylan geniet met volle teugen in LEGOLAND

Het gebeurt ons niet zo snel dat we een wensvervulling vergeten te plaatsen. Maar gelukkig zijn er oplettende vrijwilligers 😉 want deze geweldige wensvervulling van Dylan is zeker het delen waard!

 

Toen alles een beetje stabiel was, mochten we genieten van de allergrootste wens van Dylan. Na maanden van ziekenhuis was dat ook meer dan verdiend. Vrijdagochtend vertrokken we al vroeg naar Schiphol. Daar moesten we even wachten tot we werden opgehaald. Een mijnheer nam ons mee naar een ambulift, zo kon ook Dylan veilig het vliegtuig in.

 

Na een prachtige vlucht checkten we na een korte taxirit in bij het hotel waar we konden bijkomen. Zaterdagochtend gingen we lopend naar LEGOLAND, wat maar op 800 meter van het hotel ligt. Wat was daar veel te zien en wat een gave attracties. Met een grote glimlach ‘liepen’ de kinderen door het park. Tussendoor was het even bijkomen in het hotel en ’s avonds gingen we lekker uit eten.

 

Zondag, na een goed ontbijt, gingen we opnieuw naar LEGOLAND. We zagen soms dingen die we op zaterdag niet hadden gezien. Ook nu genoten we weer met volle teugen van alle attracties en vooral de achtbanen mochten we niet overslaan. Als afsluiting van de dag mochten we een souvenir uitzoeken en gingen we gezellig (weer) uit eten met z’n viertjes.

 

Maandag zijn we in de loop van de ochtend richting het vliegveld gegaan en vanaf Schiphol weer naar huis. En we hebben ook nog weer genoten van uit eten gaan. Thuis aangekomen was het dan ook al snel tijd om te gaan dromen over het fijne weekend in Denemarken.

 

Gelukkig hebben we veel foto’s, souvenirtjes en verhalen om te kunnen nagenieten.

 

Bij deze nogmaals bedankt voor dit geweldige weekend.

 

Dylan, Dennis, Marijke & Joyce

 

Wensvervuller: Herman Molthof