Dylan vertelt over zijn wensdag

Dylan vond het leuk om zijn eigen verhaal te doen! Het is precies zo opgeschreven zoals hij het gezegd heeft ... dus een beetje veel daarna en toen en en ... Wij vinden het helemaal geweldig en laten je graag meegenieten.

 

Het verhaal van Dylan

Ik was op school en we mochten al buiten spelen voor de pauze. Ik hoorde de sirenes al een paar keer ver weg. Een poosje later zagen we een grote politieauto aankomen met de sirenes aan en die kwam naar school toe.

Ik schrok een beetje toen ik papa, mama en Kylie zag. Ik dacht gelijk: ik mag vandaag in een Lamborghini.

 

Ik mocht in de politieauto zitten en de hele klas mocht op de foto met de auto. We gingen met de politie limousine over de snelweg en iedereen zwaaide naar ons, dat was zo leuk! En we gingen grapjes maken met de sirenes en met de megafoon.

 

We kwamen bij de Corvette garage en daar hadden ze een hele mooie Lamborghini waar ik in mocht zitten en mocht crossen. Dat ging zo snel, echt vet gaaf. Daarna mocht ik in een Corvette zitten en ging hij raffe, wat een lawaai.

 

We gingen in de politieauto weer weg en gingen ergens eten. Dat was heel lekker en we konden daar lekker spelen in een grote speeltuin.

 

Toen gingen we naar het trampolinepark van Boaz en gingen we springen en kunstjes doen en met de mat van de hele hoge glijbaan. Ik ging springen van de trampoline en kwam tot 3.20 m op een grote meetlat. En ik kon nog basketballen en de bal dunken. Toen we weer bij de auto waren gaf Guus ons nog een cadeautje van Manon. Een hele mooie trui van Boaz, daar was ik heel blij mee.

 

We gingen weer met de politieauto naar de Wok en hebben nog foto's gemaakt met papa, mama, Kylie en Guus met de politieauto. Toen gingen we lekker eten bij de Wok. Ik heb zo lekker en zo veel gegeten.

 

Guus haalde ons weer op en we gingen naar huis en toen kreeg ik ook nog een hele mooie Lamborghini taart en een kaart van Manon.

 

Ik vond het zo leuk vandaag en het ging heel snel.

 

Bedankt.

 

Dylan.

 

Reactie moeder:

"Ik wil jullie echt heel erg bedanken dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt voor natuurlijk niet alleen Dylan, maar voor ons allemaal! Dit is met geen woorden te beschrijven."

 

Wensvervuller: Manon van Goethem

 

 

Sfeerimpressie