Een fantastisch weekend voor Dyon

Dyons wens was eigenlijk om een rit in een Lamborghini te maken, maar dat was helaas niet mogelijk door zijn ziekte. Het mooie alternatief was een weekendje weg met zijn familie. Even weg van alle zorgen en alleen maar leuke dingen doen.

 

Zo kwamen we op vrijdag 24 maart aan in het Boshuus, dat hoort bij het Ronald Mc Donald Huis in Arnhem. Wat een mooie locatie! Alles was volledig aangepast en er waren veel voorzieningen waar we gebruik van mochten maken. Het hele weekend mochten we eten bestellen, wat we maar wilden.

 

De volgende dag werd mama verrast voor haar verjaardag met een heerlijke taart. ’s Middags zijn we naar het Bio Vakantieoord gereden om daar een uur lang van het aangepaste zwembad te kunnen genieten. Daarna zijn we gaan gamen in de gameroom.

 

De derde dag zijn we met zijn allen naar de dierentuin geweest. Dyon vond de tropische vissen in het grote aquarium het mooist. ’s Middags zijn we weer naar het Boshuus gegaan om daar nog even van alle faciliteiten te genieten en afscheid te nemen van het speelvriendje en de vrijwilligers.

 

Alles was dit weekend goed geregeld en het ontbrak ons aan niets. We willen iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt.

 

Liefs van Dyon, Quin, Harold en Nicole

 

Wensvervuller: Manon ten Heggeler