Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Een fantastische verwendag voor Lisa

Het is alweer even geleden maar op 6 november 2021 was het de grote dag van Lisa. Haar wensvervulling kwam uit, samen met mama, want dat wilde ze graag.

 

Lisa vertelt over deze mooie dag.

 

Om 10.30 uur werden we opgehaald. Er reed een grote Hummer de straat in. Ik kon mijn zenuwen niet meer de baas. We stapten in en reden met veel getoeter en gezwaai weg. We werden ontvangen in Oldenzaal door Marion, de wensvervuller. We gingen naar de schoonheidsspecialist Huidinstituut Michaela Moorman. Hier kregen we een heerlijke behandeling. Onze make-up en nagels werden gedaan. Dat was genieten. Bij het afscheid nemen kregen we ook nog een kadootje.

 

De Hummer stond buiten te wachten en we werden naar kapper Juliana’s Hair Fashion gebracht. Mama haar haren werden mooi opgestoken en ik kreeg mooie highlights. Hierna werden mijn haren mooi gekruld.

 

We kregen een beetje honger en dus zijn met z'n allen een lekker broodje gaan eten. Nadat alles gezakt was en we een beetje bijgekomen waren mocht ik kleren uitzoeken bij Dejacque! Na heel veel passen heb ik een mooie broek, trui en als verrassing nieuwe schoenen uitgezocht. Mama kreeg als verrassing een nieuwe jurk en laarzen van de eigenaressen. Mama en ik moesten beiden huilen. Ons geluk kon niet meer op, wat een verwennerij. We stonden buiten te wachten om naar de fotoshoot te gaan. Ik hoorde in de verte een stoer autogeluid. Er kwam ineens een stoere Audi R8 aan rijden, met nummerbord Lisa. Ik kon mijn tranen niet bedwingen. Zou die voor mij komen? En ja hoor, de auto stopte voor mij en Guus stapte uit. Joepie, mijn droomauto! Ik ging heerlijk zitten en we reden weg. Dat geluid, oh wat gaaf.

 

We reden een klein stukje want de fotoshoot bij Suus' FotoSjop was dichtbij. Hier heb ik samen met mama foto's laten maken. Ik denk dat ze super mooi zijn geworden want mama zei dat ik de hele dag straalde.

 

Het was ondertussen al avond geworden. We hebben afscheid genomen van Marion. Guus en ik stapten in de stoere Audi R8 en mama in de volg Audi. We gingen een mooi stuk rijden. We kwamen in Weerselo aan en gingen overstappen in de andere auto, de politieauto. Ik moest even huilen omdat deze auto bepaalde herinneringen heeft voor ons gezin. We reden naar Losser waar mijn broers, zus, broertje en bonusvader buiten stonden te wachten. De sirenes gingen aan, de muziek ging aan. Wat een groot feest. Met zijn zevenen pasten we erin en we reden naar Denekamp. Hier hebben we als afsluiter heerlijk pannenkoeken gegeten.

 

Wat heb ik genoten van deze dag en mijn mama ook. We willen graag iedereen heel erg bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt. Dit was een dag die ik nooit meer vergeet. Een dag dat ik heerlijk mezelf kon zijn ondanks alle spanning.

 

Veel liefs en een hele dikke knuffel van Lisa.

 

Wensvervuller: Marion Vos

 

Sfeerimpressie