Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Een heerlijk game-weekend in Amsterdam voor Jesse

Wat een verrassing was dat toen wensvervuller Herman Molthof van Kans voor een Kind voor de deur stond. Hij zei: “We gaan een wens van je vervullen, omdat je een kanjer bent.” Jesse heeft in augustus 2020 te horen gekregen dat hij leukemie heeft. Inmiddels is de behandeling met goed resultaat afgesloten en met het vervullen van deze wens is alles helemaal afgesloten.

 

De wens van Jesse was om te mogen gamen en overnachten in het Arcade Hotel in Amsterdam, het ultieme genot voor elke gamer. Onder andere Redux gaming heeft hier een aantal gamesets opgesteld die een onvergetelijke game-ervaring mogelijk maken.

 

Jesse mocht hier samen met zijn vader en broer twee nachten blijven en gebruikmaken van alle game-faciliteiten. In de middag gingen ze op weg naar Amsterdam. Daar aangekomen werd er eerst even ingecheckt en werden de spullen in de kamer gezet. En daarna op naar de game ruimte. Daar waren ook spellen en games van vroeger en die middag hebben ze zich vermaakt met pacman. Daarna gingen ze dineren in de hamburgertent op de hoek, wat heerlijk smaakte. ’s Avonds konden ze nog even online gamen en daarna nog even Netflix kijken op de kamer.

 

De volgende ochtend was het eerst lekker uitslapen geblazen en om 10 uur werd het ontbijt op de kamer bezorgd. Na het ontbijt werd eerst een rondje door de buurt gemaakt, daarna lunchen en vervolgens uiteraard weer gamen. Aan het eind van de middag gingen ze nog even Amsterdam in voor wat souvenirs en andere leuke dingen. ’s Avonds werd de traditie van thuis, namelijk zaterdag pizzadag, voortgezet met een pizza van New York pizza en uiteraard daarna weer een potje gamen.

 

Zondag was alweer de laatste dag. Ook deze dag werd nog even pacman gespeeld en toen weer op naar huis.

 

Jesse, Robbin en Erwin hebben het reuze naar hun zin gehad. Kans voor een Kind, heel erg bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. Jullie zorgen op deze manier voor lichtpuntjes waar kinderen naar uit kunnen kijken en voor even weer gewoon kind kunnen zijn. Jesse heeft zijn traject nu helemaal kunnen afsluiten en kijkt met vol vertrouwen naar de toekomst.

 

Vriendelijke groet Anja

Namens, Jesse, Erwin en Robbin

 

Wensvervuller: Herman Molthof