Een feest voor Britt om nooit te vergeten

Britt had maar één wens en dat was een feest geven met haar klas. En natuurlijk moest er suikerspin komen.

 

Op 10 september kreeg Britt de bloemenkraal (zie kanjerketting.nl) en op 13 september kon, samen met Herman Molthof van Kans voor een Kind, het feest worden gepland. Britt zelf wist dat ze die dag een feest had met haar klas maar meer ook niet.

 

Er stonden veel verrassingen op de planning. Als eerste werd ze verrast met een limousine bij haar op school. De limousine reed voor haar klas en ze begon meteen te huilen want dit had ze niet verwacht. Samen met een paar vriendinnen uit haar klas mochten ze de limousine in. Lekker gek doen en veel lachen samen met haar vriendinnen. Britt zei nog: gaan we nu een ijsje eten? Herman zei: ''laat je maar verrassen''.

 

Ze reden van school naar Pebbels Jeans in Haaksbergen en daar mocht Britt een mooie set kleren uitzoeken voor het feest van die avond. Haar dag kon niet meer stuk. De limousine bleef mooi voor de deur. Na het shoppen stapten de meiden weer in de limousine door naar Mooi Hair & Beauty. Bij alle meiden werden hun haar en make-up gedaan.

 

Toen ze klaar waren reden ze door naar het feest! De hele klas stond buiten op ze te wachten en met groot applaus stapten de meiden uit de limousine. En nu kon het feest echt beginnen! Glitter tattoo’s, een fotoshoot door Sjiek Photo & Film, lekker eten, DJ en popcorn en suikerspin niet te vergeten. Ze hebben de hele avond gedanst en dansstudio MiDanza is nog geweest om samen een dansje te leren en echt iedereen deed mee.

 

Na bijna drie jaar ziek te zijn geweest was dit voor Britt een feest om nooit meer te vergeten!!