Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Een weekend vol dieren voor Rick

Rick wilde heel graag eens slapen tussen de wilde dieren. En wat hij nooit had verwacht: Kans voor een Kind vervulde zijn wens. Zijn verslag.

 

“Op vrijdagmiddag gingen we op pad. Het bord van de Beekse Bergen was toch wel spannend, want dat betekende dat we er bijna waren. We hebben het huisje bekeken en daarna gingen we eerst naar het winkeltje. Want een souvenir is toch wel erg belangrijk. Dat werd een mooie jeep van de Rangers. Daarna zijn we lekker uit eten geweest en toen was het tijd om lekker te gaan slapen.

 

Op zaterdagochtend zagen we de dieren vlakbij ons huisje voorbij lopen. We gingen er snel naartoe om de struisvogels, giraffen en zebra’s te bekijken. En om er naar te luisteren, want reken maar dat ze ook geluid maken. Daarna gingen we via het wandelpad het park in. Van tien tot vier uur hebben we veel dieren gezien, zijn we met de bus en de boot geweest en hebben we heerlijk een patatje gegeten. Toen hebben we in het huisje even rustig tv gekeken waarna we weer op pad gingen, naar de zeehonden. Die werden net gevoerd. Daarna hebben we samen weer wat gegeten en lekker gechilld met de tablet op de bank, want de dag was best vermoeiend.

 

Na een nacht goed slapen hebben we ’s ochtends weer voor het hek gestaan en naar de dieren gekeken. Daarna hebben we de zaterdag nog eens dunnetjes overgedaan.

 

De spullen waren al ingepakt en na nog wat chips eten en wat drinken gingen we weer op pad naar huis. Dat vonden we allemaal erg jammer, want het was een geweldig weekend!”

 

Groetjes Rick