Elin heeft het super gehad in Duinrell

Elin vond het bezoek aan Duinrell, samen met haar vriendinnen, super leuk! Haar verslag lees je hieronder.

 

Maandag 23 mei was het zover; ik mocht naar Duinrell met mijn vriendinnen!

 

Met luide muziek, sirenes en zwaailichten kwam de politielimousine van Guus Lemmink onze straat in gereden. Mijn vriendinnen en ik waren er klaar voor; een paar dagen naar Duinrell! De heenreis was een groot feest met Guus in zijn bijzondere auto. Wij zwaaiden naar auto’s op de snelweg en soms mochten de sirenes ook aan of zei Guus grappige dingen door zijn mobilofoon tegen voorbijgangers waar wij veel lol om hadden. De reis naar Duinrell toe was al super leuk!

 

In Duinrell keken we onze ogen uit in het mooie pretpark, het Tikibad en het huisje dat Manon voor ons geregeld had. We zijn twee nachten gebleven waarin ik weer plezier heb gehad met mijn vriendinnen als voorheen; samen kletsen, bingo spelen, het pretpark in en lol maken. Ook het Tikibad was super mooi en we zijn van spannende glijbanen af geweest.

 

De tijd ging heel snel voorbij en daar stond Guus weer met zijn mooie politielimousine. Bij de MacDonalds nog samen gegeten als afsluiting en toen was het alweer voorbij.

 

Kans voor een Kind, Manon en Guus, heel erg bedankt dat jullie mijn wens hebben laten uitkomen! Ik heb het super leuk gehad!

 

Groetjes Elin

 

Wensvervuller: Manon van Goethem

 

Nog meer leuke foto's