Emma’s droom bij ‘Paard zoekt baas’

Tijdens de KOE 10-daagse hebben leerlingen van de 18 scholen van Katholiek Onderwijs Enschede (KOE) geld ingezameld voor Kans voor een Kind. De opbrengst was liefst 17.900 euro! Een prachtig bedrag waarvoor weer veel wensen kunnen worden vervuld.

 

Sterker nog: op woensdag 15 mei werd tijdens de uitreiking van de cheque werd Emma, een leerling van basisschool Schateiland, ongelooflijk verrast. Ze kreeg in de klas te horen dat een grote wens van haar in vervulling zou gaan.

 

Omdat Emma zo gek is op paarden, werd Emma door Kans voor een Kind-vrijwilliger Agnes Schutten meegenomen naar ‘Paard zoekt baas’, een opvang voor getraumatiseerde paarden in Gronau. Samen met haar zusje en ouders kreeg Emma een rondleiding, ze mocht met paarden lopen, rijden en veel meer.

 

Na de fantastische belevenis bij ‘Paard zoekt baas’ volgde er nog een tweede verrassing voor Emma: een wellness-arrangement bij Schoonheidssalon ’t Achterhof in Enschede. En om het feest compleet te maken, mocht Emma zich nieuw in de kleren steken bij Toff Kidswear in Enschede.

 

Omdat de magen na al die indrukken begonnen te knorren, werd de dag afgesloten met een etentje met het hele gezin.