Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Emma ontmoet Oranjeleeuwinnen en bezoekt Nations Leaque-wedstrijd

Op 28 november was het zover voor Emma: op weg naar het KNVB-complex in Zeist voor een bezoek aan de Oranjeleeuwinnen.

 

Na de ontvangst liepen we naar het trainingscomplex om de leeuwinnen op te wachten en te begroeten. Na de tactische bespreking te hebben bekeken voor de wedstrijd tegen Engeland namen de speelsters tijd voor het tekenen van een wedstrijdshirt voor zowel Emma als haar tweelingzus en voor het nemen van foto’s. Wat gaaf om zo midden tussen het hele team te staan op de groepsfoto!

 

Na ze veel succes te hebben gewenst voor de wedstrijden gingen wij door met Jasper van de KNVB voor een rondleiding over de hele KNVB-campus met onder andere de VAR, het fysiocomplex en de beeldentuin. De dag werd afgesloten met een heerlijke lunch.

 

Op 5 december werden we per taxi naar Tilburg gebracht voor de laatste poulewedstrijd in de Nations Leaque tegen België. Na eerst lekker te hebben gegeten gingen we richting het stadion voor de wedstrijd. En het werd een wedstrijd... wat een spanning! De stand bij de wedstrijd Engeland-Schotland was cruciaal. Nederland won met 4-0 van België door twee goals in de allerlaatste speelminuten, zelfs speelseconden van Damaris Egurrola. Door naar de finale Nations League; wat een feest, zowel op het veld als in het stadion.

 

Wat een mooie ervaring, onvergetelijk!

 

Bedankt aanmelders, Angelina en team Kans voor een Kind, Oranjeleeuwinnen en Jasper en Martine van de KNVB!

 

Groet Emma en familie.

 

Wensvervuller: Angelina Hoftijzer