Fantastische dagen voor Mees in De Efteling

De wens van Mees ging in vervulling: naar de Efteling met ook nog eens een overnachting in het Eftelinghotel!

 

Mees heeft in de aanloop naar de grote dag, samen met zijn broer Sem, al tientallen filmpjes opgezocht over alle attracties in het park. En het werd nog even spannend of hij groot genoeg zou zijn voor de Baron, De Vliegende Hollander en de Python... want dat zou toch helemaal geweldig zijn.

 

Mees kon zijn geluk dus niet op toen hij bij binnenkomst werd gemeten en hij groot genoeg bleek te zijn! Wat een blijdschap! Dus op naar de Baron. Wat een blije koppies toen we weer buiten stonden, maar mama kreeg wel te horen dat ze de volgende keer niet meer zo mocht gillen.

 

De Koningskamer in het Eftelinghotel maakte de dag helemaal af. En Mees mocht bovenin het grote stapelbed slapen. De volgende ochtend waren de jongens al vroeg wakker, want we moesten nog veel meer attracties in volgens hen.

Wat was het onwijs genieten, voor Mees maar ook voor ons hele gezin. Echt samen genieten. En wat vond Mees het fijn dat deze leuke dagen juist voortkwamen uit zijn ‘stomme ziekte’ en er dus ook eens wat positiefs aan vast zat.

 

Kans voor een Kind, wat doen jullie een mooi werk en wat willen wij jullie ontzettend bedanken!!


Groetjes van Mees, grote broer Sem, papa en mama

 

Wensvervuller: John Koops